≫ 

Ja bih rođenog brata davio 90 minuta, hoću da igrači liče na mene: Lalatović poludeo zbog primljenog gola u 93. minutu

Nema popuštanja

  • 5

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Vojvodinu sa 2:1 u četvrtfinalu Kupa Srbije, što je u svom maniru prokomentarisao trener Nenad Lalatović.

-Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri, a mom bivšem saigraču Krivokapiću i Vojvodini želim puno uspeha u nastavku sezone i da se izbore za plej-of. Smatram da moj kolega Krivokapić ne snosi nikakvu krivicu za poziciju na kojoj se Vojvodina trenutno nalazi. Što se tiče same utakmice mi smo danas ostvarili svoj cilj i ušli u polufinale. Nije bilo lako, ekipa mi je prilično umorna, ali moraće da izdrže još u subotu protiv Zemuna, pa ću im dati četiri slobodna dana - rekao je Lalatović, pre prelaska na zamerke.

- Smatram da smo danas zasluženo pobedili i ušli u polufinale Kupa. Nisam potpuno zadovoljan, jer je nedopustivo da moj tim prima gol u 93. minutu i zbog toga sam neraspoložen iako smo pobedili. Ja kad vodim 5:0 ne smem da primim gol u zadnjoj sekundi i to moji igrači moraju da shvate. Ne smeju da se opuste. Ja želim da oni liče na mene i da uvek tako izgledaju na terenu. Ja da igram protiv rođenog bratam davio bih ga 90 minuta i želim da se i moji igrači tako ponašaju. Što se tiče polufinala, ne bih sada komentarisao eventualnog protivnika, jer su i Zvezda i Partizan i Mladost ekipe za respekt, koje sa pravom imaju ambicije da osvoje ovo takmičenje kao i mi.

U polufinale su se plasirali Radnički Niš, Crvena zvezda, Partizasn i Mladost Lučani.

VIDEO - Lalatović slavljem na centru Humske razbesneo Grobare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    14. mart 2019 | 14:49

    Лалатовић не само да лаје него и уједа. Могу да га мрзе, али он има успеха са сваком екипом коју је тренирао.

  • :-)

    14. mart 2019 | 16:42

    Mateus za trenera Partizana.Pa da ometla buraniju :-)

  • Tiši

    15. mart 2019 | 08:31

    Davili ih i oni 90 minuta. U 93. su ga primili. A to je već greška trenera. Nadoknada treba posebno da se vežba kao u košarci poslednja 2 minuta i poslednji šut. Tu se gubi glava, nema više prostora za improvizaciju i igrači moraju da znaju tačno šta treba da rade. U tome se razlikuju Lalatović i na primer Murinjo, Obradović i Tomić, itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA