≫ 

Srbin postaje saigrač Ibrahimoviću: Bivši napadač Partizana na pragu potpisa za Galaksi!

Teško da je Đurđić mogao da dočeka lepši poziv!

  • 5

Nekadašnji napadač Partizana Nikola Đurđić blizu je egzotičnog ugovora, i to sa Los Anđeles Galaksijem, klubom koji kao  prva zvezda predvodi Zlatan Ibrahimović!

Kako saznaje Telegraf, Đurđića samo lekarski pregledi dele od potpisa za Galaksi, u koji bi prešao iz Hamarbija, za koji nastupa od sredine marta prošle godine!

Prema našim saznanjima, razmatra se pozajmica sa pravom otkupa, a uskoro će biti poznati i više detalja o samoj dužini pozajmice.

Ako se sve završi prema planovima, legenda švedskog fudbala dobiće društvo u momku koji je najbolje igre karijere pružao u Švedskoj, a dečački san je ostvario zaigravši za Partizan.

Ipak, ta epizoda se nije završila najsrećnije, posle crno-belih se ponovo Đurđić otisnuo u Švedsku, gde je dobio potpuno neočekivani poziv, koji bi malo ko odbio.

Takođe, Đurđić je na pragu ostvari ono što nije uspeo Đorđe Despotović, nekadašnji napadač Crvene zvezde koji je bio spreman za parafiranje ugovora, ali je u tom trenutku upravo Zlatan Ibrahimović raskinuo ugovor sa Junajtedom i Galaksi tu nije imao nikakvu dilemu.

(B. V.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA