Murinjo: Razočaran što nisam dobio posao u Realu? Nisam ga ni tražio, perfektno je ovako!

Portugalac poželeo sreću Francuzu u novim okolnostima

  • 1

Bivši trener Real Madrida i doskorašnji menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da ne žali za klupom Reala.

Posle dva poraza od Barselone, a onda i debakla od Ajaksa na Santjago Bernabeu mediji su samo spekulisali ko će biti naredni trener posle Santjaga Solarija jer je bilo jasno da on neće ostati.

Spekulisalo se da će upravo Murinjo biti taj koji će da bude "vatrogasac", ali se vratio Zinedin Zidan koji je otišao iz Madrida posle tri uzastopno osvojene titule prvaka Evrope.

- Ne, normalno da nisam razočaran, nikad nisam ni rekao da bih voleo da se vratim, čak mislim da je ovo savršeno rešenje - rekao je Murinjo za španske medije i nastavio.

- Savršeno za njega, ali i za klub jer je Zidan prethodnih godina radio neke neverovatne stvari sa Realom - objasnio je Portugalac.

Njegov sunarodnik Kristijano Ronaldo je prošle godine napustio Madrid zbog Juventusa, a Luka Modrić nije uspeo da sam iznese ulogu lidera tima koji je trenutno treći u Primeri sa 12 bodova iza Barselone i pet iza drugoplasiranog Atletiko Madrida.

- Sada ima novi projekat, može da počne ispočetka i dokaže svima koliko je talentovan pa mu stoga želim sve najbolje - naglasio je Murinjo.

VIDEO - Modrić besan napustio stadion, Tadić ga upropastio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA