Genijalna proslava Obamejanga, a ideja je još jača: Moju reprezentaciju zovu Panteri Gabona!

Sad znamo kako možemo da zovemo i Gelora Kangu

  • 1

Fudbaler Arsenala, Gabonac Pjer Emerik Obamejang proslavio je svoj drugi gol na utakmici protiv Rena u Ligi Evrope tako što je otrčao iza gola i tražio torbicu u kojoj je bila maska.

Za tili čas se pretvorio u Marvelovog junaka Crnog pantera, što su zabeležili fotoreporteri sa svih strana sveta.

- Bila mi je potrebna maska koja će predstavljati mene. To je Crni panter, a u Africi mi zovemo naš nacionalni tim Panteri Gabona. Tako da maska predstavlja mene - objasnio je posle utakmice Obamejang.

Foto: Profimedia/Actionplus

Inače, ovo nije prvi put da napadač Tobdžija proslavlja gol na sličan način jer je ranije nosio i maske Spajdermena i Venoma.

Da podsetimo, Arsenal je sa njegova dva gola, uz još jednu asistenciju za Mejtlanda-Najlsa pobedila Ren sa 3:0, pa se londonski klub plasirao u četvrtfinale Lige Evrope, iako je posle prvog meča gubio 1:3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    15. mart 2019 | 11:22

    Овде само поједини гробари нашу Српску Звезду зову пантерима, док остали, интелигентнији део навијача и европе и света одлично зна ко је и шта Звезда у спорту. Али, то је разумљиво, јер је то 75-о годишњи комплекс мноооого мањег, а још досељеног клуба...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA