Lalatović: Zemun najteži ispit, igrači su umorni

Trener Radničkog iz Niša se najviše pribojava ove utakmice, ali ističe da ekipa ide na 10. uzastopni trijumf

  • 4

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da je gostovanje Zemunu u 27. kolu Superlige najteže u ovom ciklusu utakmica, ali da će ekipa učiniti sve da upiše 10. uzastopni prvenstveni trijumf.

- Prvo zbog toga što Zemun ima kvalitet i smatram da to nije ekipa koja treba da bude poslednja na tabeli. Ja sam nekada igrao u Zemunu, znam koliko njihovi navijači vole svoj klub i znam da će Zemun sutra imati veliku podršku sa tribina.

- Njima su pod hitno potrebni dobri rezultati ako žele da ostanu u Superligi, a ja mislim da će oni na kraju sezone uspeti u svojoj nameri", rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Foto: MN Press

Kako je naveo, drugi razlog zbog čega misli da će biti teško jeste umor njegovih igrača.

- Ovo je naša peta utakmica u poslednjih 13 dana, a pošto nisam mnogo rotirao u prethodnim duelima, ekipa mi je prilično umorna. Meni zaista nije jasno zbog čega igramo u subotu, nismo to očekivali. Igrali smo Kup u sredu i bilo je logično da duel u Zemunu bude zakazan za nedelju, ali šta je tu je. To ne sme da nam bude izgovor, moramo da se stisnemo i da ovaj ciklus završimo na najbolji mogući način. Obećao sam mojim igračima da će, ukoliko pobede Zemun, dobiti tri do četiri slobodna dana", poručio je Lalatović.

Utakmica između Zemuna i Radničkog igra se sutra od 15 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    15. mart 2019 | 16:45

    Ех, Лале кад би вам се пала Младост, па у финале да се сретнемо...мада, велика вероватноћа да ће се пасти неком другом, каки би им се спасла сезона. Јер, једино са њима имају неку шансу, уз неког сигурног за њих судију.Мада мсм да си и ти свестан тога..

  • upucen

    15. mart 2019 | 17:24

    Kad je umor prisutan ,tu je Čolović da reši...Dokle više radnickom sude cele godine Piper,Andjelovski,Nikolić,Čolović,samo se vrte u krug...cirkus od lige!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA