≫ 

Zvezdin stadion bi mogao baš ovako da izgleda za koju godinu: Crveno-beli objavili idejna rešenja za rekonstrukciju "Marakane", i svako izgleda moćno (FOTO)

"Svi prispeli radovi dali su izuzetan doprinos razvoju ideje o potrebi unapređenja stadiona "Rajko Mitić" u interesu strateškog razvoja Crvene zvezde", poručili su sa "Rajka"

  • 49

Fudbalski klub Crvena zvezda "prodisao" je finansijski posle dve dobre evropske sezone, koje su sa sobom donele i pozamašnu svotu novca na račun, pa se konačno može razmišljati o realizaciji velikih projekata.

Jedan od najvećih i potencijalno najobimnijih je svakako dugo čekana rekonstrukcija stadiona "Rajko Mitić".

Konkurs za idejno rešenje je odavno raspisan, a crveno-beli su u subotu sa ponosom objavili i koje ideje su ušle u uži izbor za konačno rešenje izgleda najvećeg srpskog stadiona.

Zvezda je svoje navijače putem sajta obavestila o završetku konkursa i pristiglim najboljim radovima o kojima će se razmišljati.

- Crvena zvezda sa zadovoljstvom obaveštava zvezdaše da je završen konkurs za arhitektonsko-urbanističko rešenje stadiona "Rajko Mitić" i neposrednog okruženja. Interesovanje za učešće u konkursu je pokazalo 28 kompanija, na konkurs je pristiglo 17 rešenja, i to 8 rešenja sa zadržavanjem staze i 9 rešenja sa uklanjanjem atletske staze - kaže se u objavi Zvezde:

- Svi prispeli radovi dali su izuzetan doprinos razvoju ideje o potrebi unapređenja stadiona "Rajko Mitić" u interesu strateškog razvoja Crvene zvezde.

Na osnovu procene stručne komisije podeljene su i nagrade za najkreativnije, a planira se i izložba svih prispelih radova.

Najinteresantnije segmente nagrađenih radova možete pogledati u nastavku.

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 990087

    16. mart 2019 | 17:08

    Za ime boga uklonite atletsku stazu

  • duci

    16. mart 2019 | 18:10

    Nadam se da ce bar jedna od ovih opcija da se ostvari klub kao zvezda to zasluzuje

  • Zvezda ❤❤❤

    16. mart 2019 | 17:33

    Sklonite atletsku stazu i spustite tribine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA