≫ 

Kokeza ostaje na čelu FSS i naredne četiri godine!

Reizabran je jedini kandidat na Skupštini FSS

  • 9
Slaviša Kokeza Foto: Milena Đorđević

Kao što je ranije bilo najavljeno, Slaviša Kokeza reizabran je na funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i na tok funkciji će ostati do 2023. godine. 

Kokeza je bio jedini kandidat i dobio je novi mandat koji važi do 2023. godine. Na prvoj konstitutivnoj sednici Skupštine FSS u Staroj Pazovi, on je izabran jednoglasno, a glasanju je prisustvovalo 68 od ukupno 69 delegata.

Stari- novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije prvi put je preuzeo funkciju u maju 2016. godine, kada je istu nasledio od Tomislava Karadžića.

- Zahvalio bih se svima što ste mi ukazali čast da vodim Fudbalski savez Srbije. Hvala vam jos jednom - rekao je Kokeza posle glasanja na konstitutivnoj sednici.

Slaviša Kokeza, novi-stari predsednik FSS Foto: Milena Đorđević

Za potpredsednike FS S jednoglasnosno su izabrani Marko Pantelić, Nenad Bjeković i Savo Milosević.

Na Kokezin predlog izabran je novi Izvršni odbor koji će, sem njega, čiiniti Dragan Simović, Slobodan Ilić, Novica Tončev, Ilija Petković, Milan Karadzić, Miloš Miljanić, Nenad Bjeković, Dušan Mrakić, Marijan Rnić, Janoš Žemberi, Branko Stojaković, Saša Bajčetić, Dragan Lazović i Dragan Ilić.

Članovi odbora za Hitna pitanja su predsednik Kokeza, Bjeković, Novica Tončev, Petković i Slobodan Ilić.

Sednici Skupštine prisustvovali su i Zoran Laković, direktor nacionalih federacija UEFA, Dejan Savićević, član saveta FIFA i predsednik FS Crne Gore, Oliver Jung, menadžer razvojnog programa FIFA, Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i Žarko Zečević, potpredsednik OKS.

VIDEO: Delegacija Partizana pozdravila se sa čelnicima FSS-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA