≫ 

Zastave u plamenu, baklje i suzavac: Rat navijača i policije prekinuo Večiti derbi Grčke! (FOTO) (VIDEO)

Neredi na stadionima širom Grčke ne prestaju

  • 4

Grčki fudbalski derbi između Panatinaikosa i Olimpijakosa koji se igrao u okviru 25. kola,  prekinut je u 70. minutu pri vođstvu Pirejaca 1:0, kada su navijači domaćeg tima utrčali na teren.

Već u 6. minut navijači Panatinaikosa pokušali da napadnu ljude na klupi Olimpijakosa, a kada se sve smirilo, usledilo je neizvesno poluvreme, bez golova. U nastavku tim iz Pireja je poveo u 53. minutu, a vodeći gol je glavom postigao Gerera posle odlične asistencije Kutrisa.

Do prekida je došlo u 70.minutu kada su navijači utrčali na teren. U tim momentima, usledio je sukob sa policijom koja je koristila i suzavac, pa je doneta odluka da se meč ne nastavi zbog novih bezbednosnih rizika. Grčki mediji prenose da su se paralelno odvijali i sukobi huligana sa policijom izvan stadiona.

I navijači i fudbaleri obe ekipe brzo su napustili stadion, a slike u kojima fudbalri Zelenih napuštaju teren gušeći se u suzavcu, obišle su Evropu.

Fudbaleri Panatinaikosa pod dejstvom suzavca; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    17. mart 2019 | 22:28

    Ocekivano

  • Aleksandar

    18. mart 2019 | 04:01

    Tamo je veca korupcija nego kod nas u Srbiji. Navijaci o kojima je rec nisu toliko nepobedivi koliko im je policija neubedljiva.. Inace, imaju takodje zakon, stroziji od naseg.. I nisu hrabriji ni srcaniji..ali u Srbiji ovakvih nereda ipak nema, desi se, kao i u mnogo drugih zemalja, ali da se neredi prekidi meceva vezuju danima ili nedeljama..ipak ne verujem da je moguce. Policija bi pomlatila sve. Inace, navijac sam.

  • Premium BOT

    18. mart 2019 | 03:14

    Ukinuti fudbal (football, socker), zatvoriti kladionice. Sve ukinuti i zabraniti gde dolazi do organizovanog nasilja i gde se ljudi u današnje vreme ponašaju kao divlje horde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA