Selektor Nemačke zbog operacije ne dolazi na okupljanje, ali će biti spreman za Srbiju!

Kasni i fudbaler Bajerna koji će se nacionalnom timu priključiti u utorak

  • 0

Fudbalska reprezentacija Nemačke trebalo bi da odradi trening pred meč sa selekcijom Srbije koji je na programu u sedu od 20.45 minuta u Volfsburgu!

A na tom treningu neće biti selektora Joakima Leva koji je imao hirurški zahvat. Nezvanično, u pitanju je problem sa zubom i on bi trebalo u ponedeljak veče da se pojavi u kampu nacionalnog tima.

Njega će na treningu menjati pomoćnik Markus Sorg koji neće moću da računa na fudbalera Bajerna Serža Gnabrija.  On već nekoliko dana ima problema sa prehladom i zbog nje je propustio dva meča. Očekuje se da se reprezentaciji priključi u utorak.

Na Levovom spisku, kao što je i najavio, nema dosadašnjih standardnih reprezentativaca Tomasa Milera, Matsa Humelsa i Žeroma Boatenga iz Bajerna, a iznenađenje je i izostanak Julijana Drakslera iz PSŽ-a.

Na spisku su:

Foto: Tanjug/Ap

Golmani: Manuel Nojer (Bajern), Mark-Andre ter Štegen (Barselona), Kevin Trap (Ajntraht).

Odbrana: Matijas Ginter (Borusija Menhengladbah), Marsel Halštenberg (Lajpcig), Tilo Kerer (PSŽ), Lukas Klosterman (Lajpcig), Antonio Ridiger (Čelsi), Niko Šulc (Hofenhajm), Niklas Štark (Herta), Niklas Zule (Bajern), Džonatan Tah (Bajer Leverkuzen).

Vezni red i napad: Julian Brandt (Bajer Leverkuzen), Maksimilijan Egeštajn (Verder), Serž Gnabri (Bajern), Leon Gorecka (Bajern), Ilkaj Gundogan (Mančester Siti), Kai Haverc (Bajer Leverkuzen), Džošua Kimih (Bajern), Toni Kros (Real Madrid), Marko Rojs (Borusija Dortmund), Liroj Sane (Mančester Siti), Timo Verner (Lajpcig).

Nemačka će protiv Srbije igrati prijateljski meč, dok je duel sa Holanđanima četiri dana kasnije u Amsterdamu u sklopu kvalifikacija za EP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA