Sprema se velika transfer bomba - Ronaldo i Mesi na leto postaju saigrači?

Hoće li pomenuti igrači obući isti dres u MLS ligi?

  • 17

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi - dvojica trenutno najboljih fudbalera sveta - mogli bi uskoro da postanu saigrači!

Barem takve planove ima Dejvid Bekam, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Reala i Pari Sen Žermena, a sada prvi čovek FK Inter Majami!

Bekamov klub će sledeće sezone postati član MLS ligei on trenutno radi na ideju da što više fudbalskih zvezda dođu kod njega.

Hoće li Bekam uspeti da spoji Ronalda i Mesija? Foto: AP/Tanjug

A kud ćete veće zvezde od Ronalda i Mesija? Upravo je Bekamov cilj da ih sledećeg leta spoji u Inter Majamiju, prenose pojedini američki mediji.

- Njih dvojicu svi imaju na listi želja. Tako dobro igraju za svoje klubove da će biti jako teško realizovati transfere. Međutim, sve je moguće. Čuda se dešavaju - rekao je Bekam koji potajno ipak cilja ova dva transfera na leto 2020. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bbb

    18. mart 2019 | 21:26

    Razlika izmedju Mesija i Ronalda u odnosu na ostale fudbalere je ta, da su miljama ispred svih.. Oni igraju u LS i dan danas dominantno tako da ne vidim razlog da idu u raspalu MLS ligu

  • mixi

    18. mart 2019 | 21:19

    Bekame sinko,pravo kod čika doktora da odeš.

  • Goran

    18. mart 2019 | 21:58

    Kao prvo i jedino mesi nikad nece napustiti barsu mogu da nude milijarde on karijeru zavrsava u barsi treba im se oduziti lecenje je bilo mnogo skupo a i takvom su mu verovali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA