≫ 

Pred praznim golom pogodio stativu, pa zadnjicom sprečio svoj tim da uveća prednost: Pogledajte najkomičniju akciju proteklog vikenda! (VIDEO)

Ima dana kada lopta jednostavno ne želi u gol

  • 2

Komične situacije i veliki promašaji sastavni su deo fudbala, a jedna takva akcija, koja je pravi hit na društvenim mrežama, odigrala se u Nemačkoj za vikend, u okviru 3. lige. 

Braunšvajg je na svom terenu dočekao Mepen. Domaći fudbaleri su tokom celog susreta nizali šanse ispred protivničkog gola koji su pogodili u tri navrata.

Ipak, niti jedan od tih golova nije privukao toliko pažnje, kao promašaj Manuela Jancera koji je prvo pred praznim golom uspeo da pogodi stativu, da bi samo nekoliko trenutaka kasnije odbranio protivnički gol, i to zadnjicom, u trenutku kada je njegov saigrač napucao loptom.

Kako je sve iugledalo na licu mesta pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    19. mart 2019 | 05:59

    Obo sto su promasili je ono kad nemas srece ali pogledajmo tecnost akcije brzinu kojom de krecu i otvaraju ihraci u trecoj njihovoj ligi koja po ovoj akciji je tri ranga na visem nivou od nase jelen super lige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA