≫ 

Počeo tihi bojkot Krstajića? Da li su igrači izabrali stranu u ratu selektora i nepodobnih reprezentativaca, pokazaće duel protiv Ronalda

 ≫ 

Posle neuspele Krstajićeve inicijative da vrati Milivojevića u reprezentaciju i otpisivanja Grujića, veliki broj reprezentativaca prijavio povrede selektoru pred prijateljski meč sa Nemačkom i kvalifikacioni sa Portugalijom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dokle više

    19. mart 2019 | 23:06

    Imamo dobre igrače koji igraju internacionalno svuda po svetu posebno mlade igrače. Treba da se tim obnovi sa više mladih igrača i da se postavi trener koji zna da vodi i motiviše igrače.Krstajić i Kojeza to definitivno nisu u stanju i treba ih smeniti upropasti će nam fudbal. Trebalo ih je odmah smeniti posle poraza od Švajcarske na SP. Ovako se neće nažalost ništa promeniti ..... šteta

  • Dare

    19. mart 2019 | 22:23

    Bitnija utakmica sa portugalom nego sa nemcima,tako I njima protiv holandije nego sa nama...ocekujem gg I to je to,blagu prednost dajem nemcima kao uvertiru pred kvalifikacije. .sto znaci kad vec igraju kuci mozda bude 2-1 ili 2-2..sigurno nece igrati najjaci njihov sastav,kao ni nas..a gg sigurica...nasi su kupili vise karata nego nemci...pozzz iz volfsburga

  • Kunbex

    19. mart 2019 | 18:12

    Nama ne valja ni jedan trener,Krstajicu samo ti radi svoj posao kako umes,za sada je sve ok,mi znamo da radis u nehumanim uslovima,nemas podrsku FSS koji su te postavili,sada su poceli i graci neki da bojkotuju dosta je tesko za tebe,i to sto neces uspeti u reprenzetaciji na duze staze,to je splet okolnosti i nemoj da te poljulja.Ti si za mene veliki covek i kao igrac si ostavljao srce na terenu.A da je FSS kako treba i nasi navijaci stali uz tebe,kao i mediji.Svi ovi igraci koji su kao povredjeni i koji su se pretvorili u uvredjene mlade dame,.dosli bi da igraju za reprenzetaciju i ranjeni,nego su osetili ranjivost naseg reprenzetativnog fudbala.Hvala na dosadasnjem uradjenom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA