≫ 

Hit vest iz Italije, Partizan zvao Kolarova! Srpski reprezentativac, navodno, dobio mig od crno-belih da u Humskoj nastavi karijeru

Vest koja se graniči sa naučnom fantastikom

  • 19

Romina sezona se pretvara u fijasko, "Vučica" je ostala bez plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, bez trenera i sportskog direktora gotovo "preko noći", ni situacija u Seriji A nije najsjajnija, pa se već kuju planovi za sledeću sezonu. 

Rekonstrukcija sportskog sektora je neminovnost, najavljuju se i igrački odlasci, a senzacionalna vest u tom smislu stiže sa "čizme", i to od uticajnog dnevnika "Gazzetta dello Sport".

Naime, italijanski list je odnekud došao do saznanja da je Partizan poslao ponudu za Aleksandra Kolarova!

Crno-beli i Kolarov, prenosi list, imaju istoriju dobrih odnosa podsećajući na ljudski i patriotski gest našeg reprezentativca da pomogne Partizanu u sporu sa menadžerom Serđom Bertijem kome se dugovalo, o čemu je Telegraf prvi pisao. 

Taj problem je rešen na zadovoljstvo srpskog kluba, koji je, navodno, još tada dao signale bivšem igraču OFK Beograda da je dobrodošao u Humsku ukoliko baš tamo bude želeo da nastavi i možda završi karijeru.

Ugovor Kolarova sa Romom ističe 2020. godine, pa je nerealno da bilo gde mrda do tada, eventualno će porazmilsiti o promeni sredine ukoliko bude suvišan u zamislima Ranijerija ili njegovog naslednika.

Kolarov, navodno, nije impresioniran idejom da karijeru nastavi bilo gde u Srbiji, pogotovo što je njegov profesionalziam zadivio sve u Romi, pa se razmišlja i o produžetku ugovora.

Na kraju krajeva, Partizan je trenutno u takvoj situaciji da bi teško sebi mogao da priušti renomiranu akviziciju kao što je Kolarov.

Foto: gazzetta.it

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    19. mart 2019 | 16:18

    Nisam se ovako nasmejao jos od kad je Vucela izjavio da nema krize u Partizanu.

  • DLZ

    19. mart 2019 | 16:05

    Jos nije prvi april.Poranili ste malo.

  • Milan

    19. mart 2019 | 16:48

    Pa oni ne mogu ni Ostojicu da plate koliko su se dogovorili a ne Kolarovu😂 nema tu istine...a pritom...da ima neke sanse da se on vrati u Srbiju, to bi Terza prvi znao koji se sa njim jako blizak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA