≫ 

Srbija nije izgubila od SP, biće komplikovano: Portugalci se ne opuštaju pred duel sa Orlovima!

Početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sve je bliži

  • 2

Najbolji fudbaleri Srbije, uz puno trzavica i problema otputovali su u Nemačku, gde ih očekujeza prijateljski sa Pancerima (sreda 20.45), koji je samo zagrevanje za kvalifikacioni duel za Evropsko prvenstvo koji se sledećeg ponedlejka igra sa Portugalom.

Sa druge strane, Portugalci su oprezni, pa je tako reprezentativac te zemlje Žoao Kanselo rekao da očekuje teške duele sa Ukrajinom i Srbijom u Lisabonu, ali da veruje u dve pobede na početku kvalifikacija za EURO 2020. godine.

- Pred nama su dva teška meča protiv dva veoma jaka tima, ali želimo šest bodova i verujem da će uz pomoć naše publike biti lakše. Ukrajina ima kvalitetan tim, dok Srbija nije izgubila od Svetskog prvenstva - rekao je Kanselo, a prenosi portugalski Rekord.

Desni bek Juventusa podseća da Portugalija kao branilac trofeja ima dodatni pritisak.

- Biće komplikovano. Moraćemo da se spremimo veoma detaljno. Imamo veliku odgovornost jer branimo titulu i svi protivnici igraće još jače kako bi nas "skinuli" - dodaje odlični fudbaler.

Portugalci prvo čekaju Ukrajinu 22. marta u Lisabonu, a tri dana kasnije i Srbiju, takođe na stadionu La Luž.

VIDEO: Krstajić: Tadić, Mitrović, Fejsa i Kostić su mi rekli da su povređeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA