≫ 

Jović nahvalio igrača Nemačke: Nismo znali šta da radimo kada je ušao, za mene je on najbolji u Bundes ligi!

Napadač Orlova dao zanimljive izjave za ''dojče vele''

  • 3

S razlogom je Luka Jović bio i te kako zanimljiv nemačkim medijima posle meča reprezentacije Srbije protiv Pancera u Volfsburgu!

Dao im je gol u 12. minutu, svoj debitantski, i tako nastavio sa sjajnim partijama koje ove sezone pruža u dresu Ajntrahta iz Frankfurta. I u Bundes ligi i u Ligi Evrope.

Sa mnogim nemačkim reprezentativcima se suretao ove sezone u direktnim duelima, te je otuda prvo pitanje novinara bilo vezano za to kako se Srbin osećao.

- Bilo je veoma teško. Nemačka ima fantastične igrače koji igraju na visokom nivou. Mnogi od njih mogu da naprave razliku na terenu. Srećni smo zbog rezultata, a sada se okrećemo Portugaliji i gostovanju u Lisabonu - rekao je Jović koji se osvrnuo na dva različita poluvremena Orlova:

- Nemačka je i te kako jaka. A kada je Marko Rojs ušao, nismo znali šta da radimo. Za mene je on trenutno najbolji fudbaler Bundes lige. Nismo mogli da ispratimo njegov tempo kada je trčao ka golu.

Govorio je Jović i o ''novoj Nemačkoj'', ali nas najviše interesuje ono što je rekao za meč sa Portugalcima.

- Sa puno samopouzdanja putujemo u Lisabon. Želimo da pobedimo, prvi je meč u kvalifikacijama i sve je moguće. Definitivno ćemo da dostignemo svoj pun potencijal tamo - jasan je bio Jović.

>>> Najzanimljiviji meč prvog dana kvalifikacija za EURO 2020 odigraće Belgija i Rusija (20.45), polufinalista i četvrtfinalista Svetskog prvenstva. Domaćin je veliki favorit, a kvota na keca uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija.

VIDEO: Luka Jović posle maestralnih 5 golova u Bundesligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. mart 2019 | 10:45

    Имали би ми солидну екипу, па чак и добру, само кад би имали селектора...

  • Cdk

    21. mart 2019 | 10:46

    Tek nisu znali sta da rade kad Sane uzme loptu, a stekao sam utisak da je decko igrao sa 40%... Jovicu svaka cast i on decko odusevljava iz utakmice u utakmicu bice od njega veliki igrac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA