≫ 

Nasri je "tripovao" da je gangster, Hleb je ljuštio alkohol a Van Persi je bio arogantan: Bivši golman Arsenala o nekadašnjim saigračima iz Londona

"Vilšira smo pijanog našli kako spava u žbunju na njegovom venčanju"

  • 1

Vojčeh Ščešnji je nekada bio prvi izbor na golu tima koji je vodio Arsen Venger, ali je već dve godine u Torinu kao čuvar mreže Juvea.

Tokom karijere u Arsenalu i 11 godina provedenih u Londonu, što u mlađim kategorijama, što u seniorima, sakupio je razna iskustva koja je sada podelio.

Posebno je upečatljivo iskustvo o Aleksandru Hlebu, Belorusu koji je igrao za Tobdžije tri godine do 2008. godine pre nego što je otišao u Barselonu.

- Mogao je mnogo više da uradi u fudbalu, imao je još mnogo karijere ispred sebe, ali je previše voleo da pije - kaže Ščešnji za Foot Truck.

Hleb je za Arsenal upisao 130 nastupa i dao deset golova, a Ščešnji je podelio svoje mišljenje o još dvojici igrača. Piću je bio sklon i Džek Vilšir koji je pijan bio na svom venčanju.

- Toliko se napio da smo ga posle dva sata potrage pronašli da spava u žbunju - otkrio je Ščešnji i nastavio:

- Van Persi je mogao bolje da odluči i ostane u Arsenalu. Vrlo arogantan tip . Dobar momak, ali... Slično kao Samir Nasri. On je uvek mislio da je neka vrsta gangstera. Svako ima tog tipa u školi. Onaj koji ima velike drugare i zbog njih misli da je kul - rekao je Ščešnji.

VIDEO - Sve što treba da znate o prvom moćnom derbiju nove sezone Premijer lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ratar

    21. mart 2019 | 19:27

    A ti si rupa. Secamo se kako su te busili i van persi i nasri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA