≫ 

Zašto se ljudima gadi srpski fudbal? Pogledajte utakmicu Zlatibor - Sinđelić i sve će vam biti jasno (VIDEO)

Svaki komentar je ovde suvišan

  • 31

Srpski drugoligaši Zlatibor i Sinđelić odigrali su 18. marta utakmicu 27. kola, domaći tim je pobedio rezultatom 2:0, međutim ishod meča je ostao u senci skandalozno loše igre fudbalera iz Beograda. 

Način na koji su izgubili bio je, u najmanju ruku, čudan, da su se mnogi zapitali čemu sve ovo vodi.

Verujemo da će se i nadležni organi FSS-a narednih dana baviti ovom "tematikom", ili možda i neće kao što nisu nijednom utakmicom koja je izazvala kontroverze.

Pogledajte i sami šta se dešavalo na utakmici Zlatibor - Sinđelić, pa sami procenite zbog čega i ovi redovi...

Inače, Zlatibor je u meč ušao nakon serije poraza, pa je "gorelo pod" nogama ekipi iz Čajetine, a Sinđa je, izgleda, naišao kao idealan rival da se izađe iz rezultatske krize.

Utakmica, čiji su najzanimljiviji detalji postavljeni na jutjubu, izazvala je, naravno, osuđujuće komentare gledalaca, ovde izdvajamo samo neke od njih:

"Kakva namestaljka, kako vas samo nije sramota", "Treba vas sve redom pohapsiti i oterati iz fudbala, klubove izbaciti iz svih liga i suspenzija takmicenja na 10 godina", "Ovde jedino golman nije obavešten, da bi malo izgledalo realnije!", "Ljudi jel vama uopšte dopire do svesti da ovo danas ceo svet gleda (svet koji prati fudbal)".

VIDEO: Sumnjivi penal i gol Radničkog protiv Proletera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr

    22. mart 2019 | 08:09

    Namestaju kao partizan za vreme karadzica i tadica.

  • YYY

    22. mart 2019 | 08:11

    Nista cudno. Ima u nasoj Super ligi jedan nk sa trenutnim prebivalistem u BG, koji nema ni svoje igraliste nego dobio od vojske, koji stalno igra 100+ minuta svoje utakmice ali im ni to ne pomaze. Trenutno se trude da budu cetvrti da bi u nastavku prvenstva ugostili jednog evropskog giganta!

  • Salvatore

    22. mart 2019 | 08:04

    Ovo treba ponistiti oduzeti im po -9 bodova i odigrati novu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA