≫ 

Slatkiši i frizura su mu bili preči od fudbala: Igrači su otimali grickalice iz njegove sobe, a danas je najtraženiji srpski igrač!

Nekadašnji trener Zvezde, Slaviša Stojanović, otkrio je za britanske medije šta je sprečavalo Luku da već na Marakani opravda nadimak ''srpski Falkao''

  • 10

Prvi napadač Frankfurta Luka Jović imao je (slatki) porok u mladosti!

To je u intervjuu za britanski "Bleacher Report" rekao njegov bivši trener iz Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Prema njegovim rečima, Jovićeva sklonost ka slatkišima u mladosti, dok je bio igrač Crvene zvezde, bila je glavna briga. To je išlo tako daleko da je Stojanović morao da apeluje na ostatak ekipe da oduzimaju slatkiše mladom napadaču.

Prema rečima tadašnjih Jovićevih saigrača, pre ulaska u neki hotel, soba u kojoj će biti smešten Luka očišćenaje od svih grickalica i slatkiša iz mini bara, što se njemu nikako nije dopadalo.

JOVIĆEVA SLABA TAČKA

Luka Jović iz vremena dok je imao dugu kosu; Foto: crvenazvezdafk.com

Pored sklonosti ka slatkišima, u mladosti je imao još jednu slabu tačku, frizuru! Uvek je morala da bude u savršenom stanju.

- Tada je imao malo dužu kosu. Na nekim treninzima je bio više fokusiran na frizuru nego na bilo šta drugo - rekao je njegov tadašnji trener.

Frizuru je donekle promenio nešto kasnije; Foto: crvenazvezdafk.com

Sklonost prema savršenoj frizuri i ljubav prema slatkišima sada su verovatno daleka prošlost za napadača Benfike na pozajmici u Ajntrahtu, kojeg danas prate najbolji klubovi sveta.

Za drugog strelca Bundes lige danas vlada veliko interesovanje a među narednim Lukinim destinacijama pominju se Barselona, PSŽ, Real Madrid, Bajern, Liverpul, Arsenal, Čelsi, Mančester Siti...

Možda bi zaista Luka Jović već u Zvezdi opravdao nadimak Zvezdana Terzića ''srpski Falkao'', da nije bilo ovih dečijih bubica.

VIDEO: Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA