≫ 

Partizanova borba za licencu u toku: Igrači potpisali reprogram dugovanja!

Biće još dosta posla...

  • 20

Igrački pogon Partizana, deo filijale Teleoptika, pa i medicinsko osoblje, u petak su sastančili sa čelnicima kluba u vezi sa odlaganjem dugovanja.

Veliki broj ljudi zaposlenih u klubu boravio je u petak na stadionu u Humskoj kako bi potpisao odlaganje isplate, tačnije reprogram dugovanja, saznaje Telegraf. Na taj način klub iz Humske nastavlja borbu da prođe monitoring UEFA i obezbedi evropsku licencu za takmičenje u narednoj sezoni.

Kako se moglo čuti iz izvora bliskih crno-belima, velika većina fudbalera je pristala da odloži isplatu zaostalih prinadležnosti, ostalo je samo da se početkom naredne sedmice obave naknadni sastanci sa kapitenom Sašom Ilićem i Zoranom Bambijem Tošićem, prema kome je dugovanje i najveće.

Takođe, čelnici kluba će morati da sačekaju i povratak određenog broja fudbalera iz raznih reprezentativnih selekcija ne bi li i sa njima seli za sto i pokušali da izdejstvuju potpis reprograma.

Pisali smo već, Partizan do 31. marta ima rok da sredi sva dugovanja prema državi, poveriocima, igračkom kadru, a ona iznose oko 2.500.000 evra i taj novac su crno-beli u minulih nekoliko dana prikupljali sa raznih strana zbog besparice u klubu.

Tek kada izmire obaveze i obezbede “čiste papire” pred revizorima, koji već dva i po meseca “češljaju” poslovanje u Humskoj, sačekaće konačnu odluku UEFA u vezi sa izdavanjem licence za evropska takmičenja naredne sezone.

VIDEO - Remi Zvezde i Partizana u derbiju kadeta

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    22. mart 2019 | 18:45

    Kakav reprogram pa Vucela je izjavio da se nikom ne duguje?! De pojasnite ovu nadprirodnu pojavu.

  • Texasm86

    22. mart 2019 | 18:35

    Daćemo mi im delije, jer mi smo delije i mi pomažemo sirotinji....

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. mart 2019 | 18:39

    Под стечај, па катанац

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA