Srbiji protiv Portugalije sudi čovek kog Orlovi i Zvezda pamte po dobrom!

UEFA u Lisabon šalje poljski sudijski tim

  • 2

Poljski sudija Šimon Marčinjak biće glavni delilac pravde na meču između Portugalije i Srbije u ponedeljak od 20.45 minuta u Lisabonu, odredila je UEFA!

Njemu će pomagati Pavel Sokolnicki i Tomaš Listkijevič, dok će četvrti sudija biti Tomaš Musijal.

Marčinjak je sudija sa zavidnim iskustvom i znak FIFA nosi od 2011. godine. Iza sebe ima sva velika takmičenja, kao što su EP, SP, Liga Evrope i Liga šampiona. Takođe, sudio je i ovosezonski Superkup između Reala i Atletika.

Foto: Marko Jovanović

Srbiji je samo jednom delio pravdu, i to u sklopu kvalifikacija za Mundijal u Brazilu. Orlovi su gostovali u Velsu i slavili su sa 3:0, a strelci su bili Filip Đorđević, Aleksandar Kolarov i Lazar Marković.

Zanimljivo, pokazao je samo dva žuta kartona na meču. Oba u drugom poluvremenu. Jedan je dobio igrač domaćeg tima Endrju Krofts, dok je drugi zaradio Ljubomir Fejsa koji zbog povrede preskače meč sa Portugalcima.

Foto: Marko Jovanović

Što se tiče srpskih klubova, marčinjak je u septembru 2018. godine sudio Crvenoj zvezdi protiv napolija u okviru Lige šampiona (0:0).

Pokazao je šest žutih kartona - Krstičiću i Degeneku kod Zvezde i Alanu, Albiolu, Miliku i Ruiju u redovima Italijana.

>>> Italijani kreću u kvalifikacije za EURO 2020 protiv Finske (20.45) posle debakla i neodlaska na Mundijal u Rusiji. Sad imaju obavezu da krenu jako od starta , a večeras je kvota na pobedu bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Finska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    23. mart 2019 | 09:14

    Zvezda sve sudije pamti po dobrom to je opste poznato

  • Naš smešni fudbal

    23. mart 2019 | 09:35

    Nisam čitao tekst samo naslov a koji to sudija pošto su nama svi krivi i svi nas oštetili, znači Francuzi osvojili prvenstvo zbog pomoći sudija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA