≫ 

Tipičan nemački scenario u Amsterdamu: Pet golova, triler završnica - pobeda u 90. minutu! (FOTO) (VIDEO)

Panceri slavili protiv "Lala" golom Šulca u poslednjem minutu utakmice - 3:2!

  • 0

Koliko smo samo puta videli ovakav ishod utakmica koje igraju fudbaleri Nemačke - pobeda golom u 90. minutu!

Tipičan nemački scenario odigrao se u derbiju kvalifikacija i Grupe C, u Amsterdamu, gde je tim Joahima Leva savladao Holandiju rezultatom 3:2 golom Nika Šulca u poslednjem minutu meča!

Isti igrač je bio asistent kod vodećeg gola Sanea, a kada je Gnabri posle majstorije "podebljao" rezultat na 2:0 u 34, delovalo je da "Panceri" idu ka laganom trijumfu protiv najtežeg rivala u kvalifikacionoj grupi.

Daleko od toga da je tim Ronalda Kumana bio inferioran u tom periodu, na 0:1 Holanđani su imali dve izuzetne šanse preko Babela i samo zahvaljujući bravurama Nojera rezultat se nije menjao.

Pogledajte jednu od dve velike šanse za domaći tim.

Nastavak meča obeležio je sjajan fudbal i potpuni povratak Holanđana u meč preko De Lihta u 47. minutu nakon centaršuta Depaja, čiji je precizan udarac u 63. minutu doneo euforičnih 2:2 za Kumanovu četu.

Nemci ni izbliza nisu bilo tako opasni kao u prvom delu meča, Holanđani su imali inicijativu koju nisu umeli da materijalizuju, a onda je usledila surova kazna.

U 90. minutu, nakon prodora Rojsa, Šulc je ostao nebranjen na penalu odakle je bio precizan, za trijumf i savršen start kvalifikacija.

Fudbaleri Nemačke slave treći gol u Amsterdamu Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA