≫ 

Mama, ne moraš više da radiš, potpisao sam za Juventus: Gospođa Kin otkrila kako je sanjajući Mojsija rodila novu svetsku fudbalsku zvezdu! (FOTO) (VIDEO)

Nekada nije imao ni za hleb, a danas igra sa Ronaldom i postiže golove za reprezentaciju

  • 2

Nova nada i već viđena zvezda svetskog fudbala je Mois Kin koji je debitovao za Italiju u kvalifikacijama za EURO 2020 i već uspeo da bude jedan od strelaca u pobedi Italijana nad Finskom.

Kako prenosi italijanski Tutosport, dete Juventusa odlično se snašlo u ulozi reprezentativca i momentalno je privuklo još veću pažnju, koja ionako ne manjka posla nastupa za Staru damu.

Baš zato Italijanu su odlučili da iz drugog ugla opišu mladog fudbalera, pa su kontaktirali njegovu majku Izabelu koja je dala najblaže rečeno zanimljiv intervju.

- Rekla sam mu da sluša trenera i poznate saigrače. Za majku je velika stvar da vidi da je njen sin uspeo, da je dostigao te visine. Nikada to ne bih mogla ni da zamislim, posebno kada se setim odakle smo došli - počela je priču ona.

Kako navodi, pravo je čudo da se Mois i rodio, a za to je, kako navodi zaslužan san.

- Znate, od 1990. godine živeli smo u Verčeli, gde su se rodili moji sinovi. Stariji Đovani me je molio da mu rodim brata. Jedne noći, sanjala sam Mojsija, došao je da mi pomogne i posle nekoliko meseci bila sma ponovo trudna. 

Ipak, nije život mazio milenijalca koji je sada fudbalska zvezda u usponu.

 

- Muž me je ostavio, ostala sam sama i zadržaa decu. Našla sam posao u domu za stara lica i radila preko noći. Sin mog muža iz prvog braka je ostao sa nama i čuvao Đovanija i Moisa. Kaluđerice su mi pomagale i davale hranu. U međuvremenu, završila sam kurs i zaposlila se kao medicinska sestra. Nije bilo lako, ali Moisov uspeh vredo je sve žrtve. 

Novinare je posebno interesovalo kako je protekao njihov razgovor  momentu kada je Mois trebalo da potpiše prvui profesionalni ugovor.

- Nazvao me je u pola pet, baš kada sam kretala na posao. Prestravila sam se jer sam mislila da mu se nešto desilo. Ipak, prvo što mi je rekao bilo je: "Imam iznenađenje za tebe". Odmah sam mu odgovorila: "Nemoj mi reći da nisi potpisao ugovor sa Juventusom!". Naravno, potpiaso je. Samo je kratko rekao: Ne mama, potpisao sam i ne moraš više da radiš, dolaziš da živiš sa mnom u Torinu.

 
 
 
View this post on Instagram
Winners!!!⚪️⚫️🦍 @juventusA post shared by K M B 9 🦍 (@moise_kean) on

 
 
 
View this post on Instagram
No days off 🦍 #Nemeziz @adidasfootballA post shared by K M B 9 🦍 (@moise_kean) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA