≫ 

Osim penala Srbija nije imala ništa! Ogorčeni Ronaldo odbio da priča sa srpskim medijima i poručio da je Portugal zaslužio pobedu (VIDEO)

Kapiten Portugalaca će odsustvovati s terena nekoliko nedelja

  • 77

Fudbaler Portugala Kristijano Ronaldo bio je nezadovoljan remijem njegove selekcije posle utakmice u Lisabonu. Srbija je uspela da izbori nerešen rezultat 1:1 u svojoj prvoj utakmici grupe B kvalifikacija za Euro 2020. godine.

Ronaldo je van terena morao da izađe u 30. minutu zbog povrede, ali je uprkos njegovom odsustvu Danilo u 42. minutu uspeo da postigne izjednačujući gol pošto je Dušan Tadić penalom u osmom minutu doneo Srbiji prednost.

- Problem je bio to što je trava previše bila vlažna. Međutim, ja najbolje znam svoje telo i siguran sam da ću se vratiti za jednu ili dve, maksimalno tri nedelje - rekao je Ronaldo posle meča.

Utakmicu je obeležila sporna situacija iz 73. minuta kada je Antonio Rukavina, bek Srbije posle udarca glavom Andrea Silve igrao rukom. Poljski arbitar Simon Marčinjak je prvo pokazao na belu tačku, ali se posle asistencije svog pomoćnika predomislio i promenio odluku.

- Osim penala Srbija nije imala ništa.Portugal je zaslužio da pobedi. Sudija nam je u svlačionici priznao da je pogresio - rekao je Ronaldo za portugalske medije, dok je za srpske odbio da priča.

VIDEO - Navijač uleteo na teren posle meča Portugal - Srbija

(M.LJ, M.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA