Da sam znao da oko mene nema nikog, bolje bih šutirao: Ljajić veruje da su Orlovi napravili problem Portugalcima

Adem zadovoljan posle Lisabona

  • 9

Fudbaler Srbije Adem Ljajić rekao je posle remija sa Portugalijom (1:1) da su Orlovi u Lisabon došli po pobedu, ali da je i ovaj rezultat na startu kvalifikacija za Euro 2020. dobar.

- Bila je teška utakmica, igrali smo dobro i stajali dobro na terenu. U fazi napada je trebalo da igramo 4-3-3, a u odbrani 4-4-2. Tako smo se i ponašali, pripremili smo se dobro za njih, znali smo da imaju igrače od kojih preti velika opasnost. Mislim da smo i mi njima napravili problem - rekao je posle utakmice Ljajić.

Strelac za Srbiju je bio Dušan Tadić u osmom minutu iz penala, a Portugalci su izjednačili sjajnim udarcem Danila u 42. U drugom poluvremenu, domaćin je bio bolji.

- Odigrali smo neku svoju utakmicu. Drugo poluvreme su nas malo stisli što je i normalno, igraju na domaćem terenu, ali izdržali smo i ja bih rekao jedan dobar bod - rekao je Ljajić i nastavio:

- Sigurno znači i za samopouzdanje posebno jer ima mnogo mladih momaka koji tek nadolaze. Važno je za sve nas, za selektora, savez i nadam se da ćemo nastaviti ovako.

Ispratio je i rezultat koji je ostvarila Ukrajina pobedom 2:1 nad Luksemburgom.

- Video sam da su pobedili u poslednjim trenucima, ali idemo i tamo na pobedu kao što smo i ovde išli na pobedu. Nadam se tamo povoljnom rezultatu. Posle i oni i Portugal dolaze kući - ističe Ljajić.

Jednu od najboljih prilika u drugom poluvremenu je propustio upravo on kada mu je Darko Lazović sa desnog krila spustio loptu na ivicu 16 metara, a Adem pucao visoko.

- Mislio sam da nisam bio toliko sam. Da sam znao, primio bih je i onda bih šutnuo iz drugog, ali šta sad - objasnio je naš reprezentativac.

VIDEO - Darko Lazović: Nisam razmišljao o povredi Ronalda, vodili smo!

(M.LJ, M.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мрле

    26. mart 2019 | 00:55

    Опет си у публику шутирао као против Немачке. А реко си онда да би из наредних десет, десет пута погодио

  • Neks

    26. mart 2019 | 00:30

    Tebi uvek nesto fali...sramota je da samo ti ne oevas himnu...

  • Ivan

    26. mart 2019 | 06:45

    Boze,boze ko li vas uopste i gleda?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA