Rukavina postao Lukavina: Objasnio je kako je sudije ubedio da ne sviraju penal, iako je igrao rukom! (VIDEO)

Malo crveniji nos je završio posao

  • 25

Srpski fudbalski reprezentativac Antonio Rukavina smatra da ispravna odluka sudije Simona Marčinjaka da poništi penal u meču protiv Portugalije (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Rukavina je priznao da ga je lopta pogodila u ruku, ali prethodno i u lice, pa zato veruje da je poljski arbitar ispravno postupio.

- Prvo me je lopta pogodila u lice, odnosno u nos, a onda u ruku. Sad, da li je to po pravilima penal, ja mislim da nije... U trenutku mi se nos zacrveneo, sudija je to video, a linijski je signalizirao. Imali smo sreće", rekao je Rukavina, koji je prilično žustro objašnjavao sudiji da nema osnova za penal, pokazujući prstom na nos.

Rukavina se osvrnuo i na komentar Kristijana Ronalda da je sudija priznao grešku.



- Za njih je to penal, za nas nije i to je normalno. Možda je ovo prvi put da je bez VAR-a poništen gol. Rekao bih da nije penal - ponovio je defanzivac Astane.

Rukavina je, logično, bio jako zadovoljan rezultatom na Lužu.

- Najvažniji je da nismo izgubili od aktuelnog prvaka Evrope, favorita u grupi. Dosta smo mali problema protiv jakog protivnika i na kraju smo uzeli veliki bod - poručio je on.

Srbija kvalifikacije nastavlja gostovanjem Ukrajini u junu u Ljvovu.

VIDEO - Ronaldo o utakmici sa Srbijom: Osim penala nisu imali ništa!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    26. mart 2019 | 07:42

    Jedino Srbi mogu pricati takve gluposti i traziti mane u dobrom rezultatu.Treba sad kukati sto sudija nije svirao penal Portugalu.Koliko smo puta mi bili osteceni i pokradeni pa nikom nista.

  • 534

    26. mart 2019 | 08:57

    Pravila su jasna. Ako je drugi kontakt igrača sa loptom ruka a prvi bilo koji deo tela - penala nema. Ronaldo, nauči pravila.

  • Mike

    26. mart 2019 | 08:41

    Pavkov za start, isti onaj kao i nad Tadicem, dobi crveni karton a njihov prodje sa zutim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA