Samo u Africi: Himna intonirana sa mobilnog, a onda je on zazvonio (VIDEO)

Još jedna nesvakidašnja scena u kvalifikacijama za smotru najboljih reprezentacija ''Crnog'' kontinenta

  • 2

Fudbalska infrastruktura na afričkim stadionima je sve, samo ne na zavidnom nivou, pojedini objekti jedva da ispunjavaju osnovne uslove za igranje, ali na njima, u nedostatku boljih, nastupaju čak i nacionalni timovi. 

Na jedom takvom stadionu sastali su se Libija i Južnoafrička Republika u kvalifikacijama za Afriči Kup nacija, meč je igran u gradu Sfaksu u Tunisu, jer je FIFA još 2011. zbog građanskog rata zabranila međunarodne utakmice u Libiji.

Ispostavilo se da na tom očigledno dotrajalom stadionu nije tako jednostavno intonirati himne. Naime, usled tehničkih limita, organizatori su odlučili da himne puste sa mobilnog telefona koji su priključili na razglas.

Već je sam način intoniranja himni prilično bizaran, ali onda se desilo nešto još čudnije, slobodno možemo da kažemo potpuno komično: usred intoniranja južnoafričke himne, mobilni telefon je počeo da zvoni, pa da vibrira, što se itekako dobro čulo.

Tu nije bio kraj blamaži osobe zadužene za razglas...

S razglasa se čulo svašta, od vibracija, u jednom trenutku nastupio je i muk, pa su se onda čuli taktovi nekog urbanog hita, sve do zvukova negodovanja koje je valjda proizvodila osoba koja je rukovala spornim telefonom.

Uostalom, poslušajte i sami najčudnije intoniranje himne na fudbalskoj utakmici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA