≫ 

Uhapšen Ognjen Vranješ: Fudbaler proveo noć u zatvoru za migrante!

Fudbaler Anderlehta doživeo je neprijatnost na aerodromu u gradu Šarloa, kada je sleteo iz Banjaluke, gde je proveo reprezentativnu pauzu

  • 31

Nema kraja agoniji bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Ognjena Vranješa. Anderlehtov štoper je u ponedeljak uhapšen na aerodromu u Šarloi, budući da nije imao važeću dozvolu boravka. Kao izbeglica bez papira, on je proveo noć u zatvorenom centru u Stenokerzelu.

Vranješ je prošlog četvrtka putovao u Banjaluku kako bi proveo vikend s porodicom i prijateljima, daleko od briga koje ima u Anderlehtu.

Međutim, na povratku u Šalroa,  doživeo je neprijatno iznenađenje. Na kontroli pasoša u Belgiji je ustanovljeno kako mu je boravišna dozvola istekla. Policajci su ga od tada tretirali kao ilegalca u državi i zabranili mu ulazak na teritoriju Belgije.

- Zaustavljena osoba je tvrdila da je igrač Anderlehta, ali nije mogla pružiti nijedan dokaz za to - napisao je odgovorni službenik u zapisnik.

Budući da BiH ne pripada Evropskoj uniji, Vranješ je morao imati uz sebe validnu vizu ili dokument o dozvoli boravka. Vranješ ima takvu dozvolu boravka na temelju ugovora o radu s Anderlehtom, ali je prošlog meseca ona obustavljena.

Anderleht ne računa na Vranješa već neko vreme posle skandala koji je napravio sa Karleušom; Foto: Profimedia

Policija u Šarloi je potpisala izjavu kako će ga prema proceduri poslati nazad u BiH, ali kako tu noć nije bilo letova za Banjaluku prebačen je u Stenokerzel, blizu aerodroma. Tamo je proveo noć u zatvorenom centru.

Već ujutru policija je dobila potrebne papire za puštanje Vranješa pa su mu omogućili pristup teritoriji Belgije.

Vranješ sada u svoju biografiju skandala može da upiše i da je bio uhapšen i da je proveo noć u zatvoru. To je kulminacija svega što je ovaj kontroverzni fudbaler do sada učinio tokom karijere, koju su obeležili skandali.

Poslednji u nizu bio je u navodnoj seks aferi sa Jelenom Karleušom, gde su procurile eksplicitne fotografije i snimci na kojima su navodno fudbaler i pevačica.

Ovde pročitajte čitav "dosije Vranješ"., koji je zbog skandala izbačen i iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, koju je prozvao posle remija sa Grčkom. Neposredno posle toga je uhapšen.

VIDEO: Prvi potez Ognjena Vranješa nakon skandala sa Jelenom Karleušom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    27. mart 2019 | 11:39

    Kakav propalitet!

  • Zvezdas

    27. mart 2019 | 11:46

    Nije covek imao vremena da produzi dozvolu od gluposti koje je objavljivao i cime je pokazao kakav je muskarac ,Sramota!

  • Bosiljka

    27. mart 2019 | 13:20

    Ostavite coveka na miru,to se svakom moze desiti.Njegov privatni zivot nema veze s tim.A nije ni Jeca svetica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA