Nastavlja se rat za Jovića: Real hoće da upropasti posao Barsi i Bajernu, sprema 70 miliona evra!

Golgeter Ajntrahta na meti najvećih klubova Evrope

  • 13

Španski velikan Real Madrid ozbiljno se uključio u borbu za transfer srpskog fudbalskog reprezentativca Luke Jovića u velikoj konkurenciji minhenskog Bajerna i Barselone, piše list Sport.

Pod oznakom "rat za Jovića", katalonski dnevnik piše da je prvi čovek kraljevskog kluba Florentino Perez obnovio interesovanje za golgetera Ajntahta iz Franfurta kako bi pokvario planove najvećeg rivala sa Nou Kampa, ali i podmladio ekipu na leto.

Perez je fokusiran na dolaske Sadija Manea iz Liverpula i Edena Azara iz Čelsija, ali ne isključuje ni transfer Jovića, za koji bi mogao da izdvoji 70 miliona evra.

Bajern je za Jovića ponudio 56 miliona, Barselona dugo pregovara, a interesovanje su ranije pokazivali Inter, Mančester Siti i Pari Sen Žermen.

Jović je u sjajnoj formi, sa golovima u klubu nastavio je i u dresu Srbije protiv Nemačke u Volfsburgu (1:1), a priliku nije dobio u Lisabonu protiv Portugalije (1:1) na startu kvalifikacija za EURO.

U slučaju transfera od 70.000.000 evra, i Zvezda bi mogla da profitira, jer ima 2.5% od sredstava solidarnosti za "školovanje" Jovića u omladinskoj školi, pa bi na ime toga dobila 1.750.000 evra, a na to i 300.000 evra od transfera iz Benfike u Ajntraht od 12.000.000 evra, i ukupno bi na prelasku Jovića zaradila 2.050.000 evra!

VIDEO: Terzić otkrio zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 70 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    27. mart 2019 | 14:33

    Svi ga hoće sem Krstajica.. Jadni li smo

  • Semajlirane_pufne

    27. mart 2019 | 13:56

    Ako ovako nastave procice kao SMS daj više neka ga kupi neko decko vredi taj novac

  • Mrcke

    27. mart 2019 | 14:51

    Momak ima samo ponudu iz Bajerna...a to ne odgovara Zvezdi (Terzi), jer tu skoro i nema provizije (prelazi i istu ligu). Zato sada Terza pumpa, preko domavih portala, toboz da ga jos neko hoce platiti kao Bajern. Ponuda je vrhunska i verovatno ce je prihvatiti Ajntraht (56000000 miliona). A momku sve najbolje i od srca zelim da zaigra u ligi sampiona, pa neka Kokeza, Karadzic i Krstajic i dalje forsiraju neke Mitrovice i Prijovice.....koji igraju u drugoligasima i po Aziji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA