Igrači Partizana potpisivali reprogram, pa se obavezali na ćutanje: U Humskoj svim sredstvima nastavljaju bitku za UEFA licencu!

Na kraju je paraf stavljan i na dokument o poverljivosti podataka, koji ne smeju da se iznose u javnost

  • 34

Reprogram, reprogram, reprogram... Reč koja se u proteklih sedam dana najčešće koristi u Partizanu ne gubi na značaju ni u poslednjim danima marta, jer ostalo je još samo malo vremena da klub iz Humske ispuni sve uslove UEFA, prođe monitoring i obezbedi evropsku licencu za narednu sezonu (rok do 31. marta).

Protekle sedmice su odlaganje dugova potpisivali fudbaleri prvog tima, a danas – svi ostali u klubu kojima se duguje novac, saznaje Telegraf.

Otuda se u Humskoj skupilo bar 50-tak zaposlenih u Omladinskoj školi, filijali Teleoptiku, Radnoj zajednici, medicinskim timovima u različitim selekcijama, ne bi li i oni, na poziv kluba, potpisali odlaganje dugovanja.

I ne samo oni, to su morali danas da učine preostali igrači prvog tima, koji protekle sedmice nisu bili prisutni zbog obaveza u raznoraznim reprezentativnim selekcijama. Deo njih je pristao da potpiše reprogram, deo je, pak, pregovarao sa čelnicima kluba o tome ne bi li izvukao bar deo duga. Neki se obavezama vraćaju sutra, samim tim ih očekuje ista procedura.

Dobar deo novca za licencu je obezbedjen, ali u Humskoj još uvek čekaju reprogram poreskih obaveza prema državi Srbiji, odnosno pomoć sa te strane, ne bi li kompletirali papirologiju.

Interesantno je ipak napomenuti da su i fudbaleri i svi preostali u Humskoj koji su pristali da potpišu reprogram bili u obavezi da stave “autogram” i na treću hartiju, koja se tiče poverljivosti pomenutog postupka.

Dakle, svako od pozvanih je pismeno morao da se obaveže da to što potpisuje odlaganje dugovanja neće “iznositi” iz okvira kancelarija stadiona u Humskoj - trećim licima, medijima, generalno u javnost... Svašta se ovih dana može čuti iz Partizana, čudno je neko vreme došlo.

VIDEO: Vučelić se svađa sa novinarima posle ostavki u klubu

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    27. mart 2019 | 17:04

    Ovu sliku na pocetku teksta kada bi pogledao neki iskusni sudija iz ministarstva pravde mislim da bi onako "odoka" odrezao jedno 120 g.

  • juzni front

    27. mart 2019 | 20:37

    Motke u ruke i svi na stadion da se brani svetkovina!

  • Sole

    27. mart 2019 | 17:04

    A navijaci koji dobijaju platu jesu li usli u reprogram.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA