≫ 

Savo Milošević o svojim trenerskim kvalitetima: Radio sam za UEFA, gledao i analizirao utakmice, bio sam neki direktor u Savezu...

Crno-beli se hazarderski odlučili za bivšeg golgetera i reprezentativca u kriznoj situaciji po klub

  • 54

Savo Milošević je prihvatio poziv koji mnogi nisu hteli i nisu smeli da preuzmu na sebe u momentu kada se Partizan sunovratio čemu se ne nazire kraj.

Finansijski, rezultatski i organizaciono podrhtavaju crno-beli, svetlost na kraju tunela se ne nazire, pa je zato mnoge iznenadio potez čelnika kluba da poverenje ukažu apsolutnom početniku u trenerskim vodama.

S pravom, postavlja se pitanje ima li Milošević podršku svih struktura unutar kluba i navijača da odgovori na delikatan zadatak?

- Imam podršku svih koji iskreno žele dobro Partizanu. Zvalo me je 15 ljudi, svi su mi rekli da sam potreban Partizanu. Ali, svi znaju da sa mnom ne može da se manipuliše - rekao je za Sportski žurnal Milošević dan pre zvanične promocije u klubu.

Milošević za skupštinskom govornicom Foto: Milena Đorđević

Trener početnik na novom zadatku - uvek osetljiva odluka bilo kog kluba. Vera u sopstvene mogućnosti, želja, motiv su na strani bivšeg golgetera, ne i teški trenerski zanat.

- Da ne verujem ne bih ni došao u Partizan, a nisam danas postao trener. Radio sam za UEFA, gledao i analizirao utakmice, bio sam neki direktor u savezu, sećate se valjda toga...

Nije se dobro pokazao spoj bivših igrača u ulogama trenera u Partizanu: potrošeni su Tomić, Drulović, Mirković... Može li Milošević bolje i duže?

- Svi moji drugovi su se samoubili u Partizanu, znam to. Jasno mi je i zbog čega, verujem da neću doživeti njihovu sudbinu i duša me boli što su potrošeni. 

VIDEO: Svađa na Skupštini FK Partizan između Save Miloševića i Vladimira Vuletića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobi

    27. mart 2019 | 23:45

    Izjava godine, "svi znaju da samnom ne moze da se manilupise"... Znamo Savo, pričao nam Tole...

  • Djole

    28. mart 2019 | 00:02

    Igrao sam menadzer..to je zaboravio da kaze

  • Pfc zika

    27. mart 2019 | 23:52

    Radio za uefa?! Sta brate mili?! Bio portir?! Ljudi zasto se igrate sa partizanom?! Ista prica kao sa krstajicem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA