Murinjo u Francuskoj? Ugovor je na stolu

Monako ozbiljan u nameri da se vrati u vrh evropskog fudbala

  • 1

Po rečima francuskog L'Ekip čilnici Monako ponudili su ugovor Žozeu Morinju.  

Posle Engleske, Italije i Španije (i Portugala) Murinju fale angažmani u Francuskoj i Nemačkoj da bi zaokružio najjače lige Evrope, takozvane lige ''petice''.

To je jedan od aduta kluba iz Kneževine a drugi je taj je da im novac nije nikakav problem, kako da plate samog Murinja tako i da mu dovedu igrače koje on želi. Još jedan izazov može da mu predstavlja i prekidanje višegodišnje dominaciju PSG francuskim fudbalom.

Foto: Tanjug/AP

Monako je već jednom u svojoj bliskoj istoriji pokrenuo skupoceni projekat kada su u klub došli izmeđuostalih Radomel Falkao i Džejms Rodiregz. Tih godina su Kneževi trošili mnogo ali rezultata nije bilo pa su napravili rez i okrenuli se afirmisanju mladih igrača.

Da li je došlo vreme da sa novom upravljačkom strukturom krenu u novi zaokret posle katastrofalne sezone u kojoj se bore od ispadanja u drugu ligu a pre samo dve godine igrali su polufinale Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA