≫ 

Ovo će biti startna postava Partizana sa novim trenerom: Savo Milošević sprema romb formaciju! (FOTO)

Novi trener nema mnogo vremena za eksperimentisanje, jer ga tri dana od preuzimanja klupe očekuje meč na teškom gostovanju u Kruševcu

  • 23
Savo Milošević; Foto: Milena Đorđević

Savo Milošević nema vremena za eksperimente, niti prevelike korekcije u igri i sastavu Partizana, jer se posla prihvatio tri dana pre prvog takmičarskog meča (u nedelju od 17.00 protiv Napretka u Kruševcu).

Na konto toga, očekuje se da sa fudbalerima više poradi na samopouzadnju i psihološkoj pripremi (i sam je priznao da ima informacije da su igrači u lošem stanju na tom planu), kako bi taj prvi zajednički korak praktično bio zamah za ideje koje u perspektivi želi da sprovede u delo.

A poručio je da DNK crno-belih podrzaumeva napadački fudbal, dopadljiv i igrački, takmičarski i rezultatski, što se, da se ne lažemo, izgubilo još od vremena Marka Nikolića.

Dakle, za očekivati je da posle "prve pomoći" pribegne sistemu sa dva napadača, u kome je vezni red postavljen u rombu. Jer je tim iz Humske, uz sve oscilacije u bliskoj prošlosti, tako najbolje i funkcionisao, ako se na talon stave kvalitet i mogućnosti aktuelnog igračkog kadra, odnosno širinu rotacije.

Može se očekivati da startna postava Partizana pod Savom Miloševićem izgleda ovako:

Ilustracija: Nikola Jovanović

Stojković je neprikosnoven na golu. Nemanja R. Miletić na mestu desnog beka, a Zlatan Šeković uz levu aut liniju, dok bi štoperski par trebalo da čine Strahinja Pavlović i Mark Valijente.

Zdjelar bi trebalo da pokriva poziciju zadnjeg veznog, Goran Zakarić vezistu na desnom boku, a Danilo Pantić na levoj strani, uz Zorana Tošića iza špiceva, gde ne bi trebalo da bude promena, pa bi navalu novog trenera trebalo da predvodi stari tandem crno-belih, Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš.

VIDEO: Savo Milošević o trenutnoj situaciji u klubu i postojeći igrački kadar

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA