Voditelj pitao Pikea koliko puta je imao seks u poslednjih mesec dana: Navijači Reala su poludeli zbog odgovora! (VIDEO)

As Barselone "pecnuo" rivala u emisiji zabavnog karaktera u Španiji

  • 2

Često u emisijama zabavnog tipa gostuju sportisti, gde voditelji pokušavaju iz njih da izvuku neke detalje iz privatnog života. U takvoj emisiji je u Španiji gostovao as Barselone, Đerar Pike, čije je pojavlivanje u emisiji "La resistencia" imalo velikog odjeka.

Pike je poznat po tome što ne preza od prozivanja Real Madrida, a često je u prošlosti imao prozivanja na njihov račun, ili na račun njihovih igrača na društvenim mrežama, a taj trend nastavio je i u emisiji.

Naime, voditelj David Bronkano ga je upitao koliko puta je u poslednjih mesec dana imao seks, verovatno pokušavajući da izvuče detalje iz spavaće sobe defanzivca Barselone i njegove supruge, popularne pevačice Šakire.

Umesto toga, usledio je brutalan odgovor Pikea, koji je izludeo navijače Real Madrida.

- Da li se tu računa i ono na Santjago Bernabeu? - odgovorio je Pike, aludirajući na dve pobede nad večitim rivalom u Madridu u kratkom vremenskom razmaku, prvo u revanšu polufinala Kupa kralja od 3:0, a zatim i na pobedu od 1:0 u prvenstvu.

Čitav studio je prasnuo u smeh, zajedno sa Pikeom i voditeljem.

Pogledajte i celu emisiju:

VIDEO: Deda se skinuo pa upao na teren u gaćama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA