Prvi problem za novog trenera Partizana: Milošević bez komandanta odbrane u Kruševcu

Defanzivac još uvek nije zalečio povredu zgloba koju je zadobio na utakmici sa Spartakom

  • 3

Prvi veliki kadrovski problem za novog trenera Partizana - Savu Miloševića pred debi na klupi crno-belih protiv Napretka u Kruševcu (nedjelja 31. mart, 17 časova) svakako je povreda i gotovo izvesni izostanak jednog od, ako ne i najvažnijeg fudbalera odbrane.

Nemanja R. Miletić još uvek kuburi sa povredom skočnog zgloba i neće biti na raspolaganju struci ovog vikenda. Radi se povredi koju je Miletić zaradio još pre dve sedmice na utakmici sa Spartakom, u Humskoj, kada je usled uganuća skočnog zgloba morao da napusti teren već u prvom poluvremenu.

Fudbaler Partizana se posle toga javio u A reprezentaciju, gde je bio deo tima na minulim mečevima sa Nemačkom i Portugalijom, ali nije dobio priliku da igra upravo zbog pomenute povrede.

Po povratku među crno-bele na osnovu analiza je procenjeno da Miletiću treba još nekoliko dana kako bi u potpunosti rešio problem i on radi po posebnom programu. Inače, defanzivac je propustio i utakmicu sa Voždovcem, koja je odigrana pre duela sa Spartakom, zbog bolova u leđima koje je osetio još na zagrevanju kada je i zamenjen. Nije trebalo da igra ni meč sa Subotičanima, ali je odlučeno da ipak počne i to pod injekcijama, što nikome nije išlo u prilog.

Ovoga puta neće biti rizika, jer je mali izbor u rotaciji fudbalera, u prethodnih nekoliko meseci, počeo da uzima danak. Zato će i Milošević, baš kao i Zoran Mirković na Voždovcu, odnosno Lazetić u duelima sa Napretkom u Kupu i Spartakom u prvenstvu, morati da traži alternativno rešenje na poziciji desnog beka.

(Z.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA