≫ 

Vučelić žestoko ispljuvao Grobare: Ovo što Partizanovci rade poslednjih dana, Zvezdaši nisu uradili u čitavoj istoriji! (VIDEO)

Predsednik crno-belih bio je oštar u kritikama pristalica i bivših igrača kluba iz Humske

  • 52

Prvi čovek Partizana, Milorad Vučelić, isprozivao je navijače kluba iz Humske koji su ove sezone kritikovali crno-bele zbog katastrofalnih rezultata.

Vučelić je gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na Hepi televiziji uporedio Partizanovce sa navijačima Crvene zvezde.

- Zvezda 5-6 godina, koliko nije bila prvak... nikada niste čuli da je bilo koji Zvezdaš rekao nešto protiv Zvezde. A ovo što Partizanovci govore sada o Partizanu, to nema ukupno u istoriji Crvene zvezde da su Zvezdaši rekli o svom klubu. Ja im na tome zavidim i odajem im priznanje. Ovde je nešto sasvim drukčije, to je bio jugoslovenski klub, klub JNA, pa se taj identitet zagubio u promenama, ali to je složeno objašnjenje.

- Javi se neko, kažu legenda Partizana. kad se govori o Zvezdi tu ima pet, šest legendi, a kad je Partizan u pitanju, svi oni koji se povremeno jave su legende, Partizan ima 60 legendi, počev od onog Ivana Golca koji je davno otišao iz fudbala. Legenda, legenda, legenda. Legenda je neki levi bek... U Zvezdi bar toga nema. Ali kad je Savo u pitanju on je stvarno legenda jugoslovenskog fudbala.

Savo Milošević; Foto: Milena Đorđević

Predsednik Partizana je otkrio da su pregovarali sa tri trenera i da je odluka pala na legendu crno-belh - Savu Miloševića.

- Bata Mirković je sam odlučio da napusti Partizan, to je bila isključivo njegova odluka i ja mislim da je pogrešio. Mi smo prihvatili ostavku, našli prelazno rešenje i odlučili da počnemo pregovore sa nekoliko trenera. Vodili smo razgovore sa Markom Nikolićem, Ilijom Stolicom i Savom Miloševićem. Niko nije odbio, jednostavno nisu mogli da prihvate odmah - rekao je Vučelić, koji je dodao da se nada da će Milošević uspeti da vrati Partizan na pravi put.

- Uveren sam da Partizan ima kvalitetan tim. U svom sastavu Partizan ima 7 ili 8 reprezentativaca. Postoji kriza rezultata, to je činjenica, ali misli da će Savo sa svojim autoritetom vratiti Partizan na pravi put.

VIDEO: Svađa na Skupštini FK Partizan između Save Miloševića i Vladimira Vuletića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    29. mart 2019 | 15:01

    Vrati se u politiku, tsmo si mogao da muljaš, ovde nemožeš, zna te javnost kao muljatora

  • Cocc

    29. mart 2019 | 14:12

    Vidi se da je zvezdas, i da svesno upropascava klub

  • Čika Jova

    29. mart 2019 | 14:22

    Samo ti u Partizanu valjaš i niko više. Sve je bre razbucano, navijači podeljeni srljaju jedni na druge, uprava podeljena, igrači skupljeni s koca i konopca, treneri se smenjuju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA