Nenad Milijaš ide u trenere?

Na leto će završiti karijeru, ali namerava da ostane u fudbalu

  • 6

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš, koji na leto završava karijeru, priznao je da ga interesuje trenerski poziv i da je već o toj temi pričao sa čelnicima kluba.

- Definitivno sam odlučio da posle juna ne igram. Dugo sam igrao, ali ostaću u fudbalu, videću još kako. Svestan sam da mogu da budem trener, mnogi mi i to pričaju... Polako, ne žurim - rekao je Milijaš novinarima na štandu "Dunav osiguranja" na Beogradskom sajmu.

Na pitanje da li je obavio neke razgovore sa ljudima iz kluba o mogućem angažovanju u mlađim selekcijama, Milijaš kaže:

- Bilo je nekih razgovora... Tek treba da vidimo. Sad sam fokusiran na teren i osvajanje "duple krune". Ide i meč sa Mačvom, plej-of, ima vremena - naveo je on.

Za meč protiv Mačve kaže da je cilj nastavak niza dobrih igara u Superligi.

- Prvi cilj je pobeda i da igramo onako kako smo do sada. Odmorili smo se posle pauze, povređeni su se vratili i želimo da nastavimo niz", poručio je Milijaš i pozvao navijače da dođu na stadion "Rajko Mitić" - u velikom broju.

Bivši reprezentativac Srbije prokomentarisao je i rivala u polufinalu Kupa Srbije, Mladost iz Lučana.

- Koga god da smo izvukli ne bi bilo lako. Poštujemo Mladost, ali ako budemo igrali kako znamo trebalo bi da prođemo. Predugo čekamo na "duplu krunu" - rekao je Milijaš, koji je bio deo poslednje generacije crveno-belih u osvajanju "duple krune" 2006. godine.

Utakmica između Crvene zvezde i Mačve igra se od 19 sati.

VIDEO: Žreb za Kup Srbije: Ništa od dva večita derbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA