≫ 

Tata, zašto te ubijaju u Argentini: "Ku*vin sin" Mesi odgovorio Gaučosima i rešio misteriju povlačenja iz reprezentacije

Lionel MEsi razočaran lažima koje je njegov sin prinuđen da sluša

  • 4

Posle eliminacije Argentine sa Svetskog prvenstva u Rusiji u grupnoj fazi takmičenja i lošim početkom novog ciklusa, koji je obeležen porazom od Venecuele, salve kritika upućene su na kapitena, Lionela Mesija.

Tako je jedan od najboljih fudbalera današnjice dao opširniji intervju za Radio 94.7 u kojem je odgovorio na brojne uvrede i kritike i otkrio svoj trenutni status u selekciji Gaučosa.

- Postalo je uobičajeno da govore svašta o meni, izmišljaju...Nisam uopšte iznenađen svim tim lažima. Ljuti me sve to jer ljudi veruju. Stvarnost je takva da sam bio povređen i pre pauze u decembru. Malo sam trenirao i nisam odgirao sve utakmice. Povreda je jako komplikovana. Ne pogoršava se iz dana u dan, već, jednog dana se osećam bolje, drugog ne, ali znam da je idalje tu. 

Mesi posle eliminacije sa Mundijala; Foto: Tanjug/AP

Posle svega, po rečima Argentinca, nema razloga za zadovoljstvo, naročito zbog svih uvreda koje je primoran da sluša o sebi.

- Ako ne prođemo dalje, to će biti veliki neuspeh za nacionalni tim. Razgovarali smo i rešeni smo da obezbedimo bolje rezultate. Međutim, porodica je ta koja trpi. Imam prijatelje, braću koji trpe za sve izrečene laži jer svako može da kaže šta želi i onda mene nazivaju "ku*vinim sinom".

Kako ističe, najteže mu je bilo posle Mundijala u Rusiji, gde nacionalni tim nije ostvario zapažen rezultat.

- Razmišljao sam da se zatvorim, pobegnem i budem sam sa svojom porodicom i da zaboravim sve kroz šta sam prošao i šta sam preživeo. Pokušao sam da se izolujem, odmorim malo od reprezentacije.

Mesi posle izgubljenog meča na Kopa Amerika; Foto: AP/Tanjug

Kako sada stvari stoje, sporazum sa reprezentacijom postoji,  a sigurno je da Mesi ne želi da se povlači. Ipak, sve prozivke i uvrede na njegov račun ni malo ne prijaju, naročito zbog sina koji je prinuđen da sve to sluša. 

- Želim da osvojim nešto sa reprezentacijom. Igraću sve važne utakmice, iako su mi mnogi rekli da se više ne vraćam, i porodica i prijatelji. Rođeni sin me je pitao "Tata, zašto te ubijaju u Argenitni" - zaključio je jedan od najboljih fudbalera planete.

VIDEO: Lionel Mesi dribla psa i prodaje mu fore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. mart 2019 | 16:30

    Povredjen je kao sto su Tadic i Mitrovic bili pred nemacku

  • Milorad

    29. mart 2019 | 21:30

    Mesi je samo klupski igrač, reprenzetativni nikad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA