Superliga staje uz rame najjačima u Evropi, pokreće najpopularniju igricu za "hard-kor" fudbalske fanatike!

Novi projekat menadžmenta elitnog takmičenja trebalo bi da krene od juna

  • 3

Popravljanje imidža lige i promocija kvalitetnih stvari kojih svakako ima u domaćem fudbalu, ali su manje vidljivi od skandala i afera, jedan je od glavnih zadataka rukovodstva Superlige, a u tom smislu spremna je i jedna novina za narednu takmičarsku godinu.

U pitanju je "Fantazi fudbal Superliga" koja bi trebalo da zaživi u junu, pre pre početka naredne sezone.

Upućeni već znaju da je reč o virtuelnom fudbalskom takmičenju sa domaćim akterima, nalik mnogima koje igraju milioni ljubitelja fudbala širom sveta, naravno najviše je onih koji su vezani za najpopularniju Premijer ligu Engleske, koja okuplja ogroman broj učesnika svake godine. U Srbiji je ona takođe popularna, ali sada i Superliga nudi istu vrstu zabave za "hard-kor" fudbalske fanatike.

Od naredne sezone, dakle, Superliga će u okviru svog promotivnog sadržaja ponuditi navijačima svih boja i ovu zanimljivu razonodu kroz koje će ljubtelji fudbala moći bolje da se upoznaju sa najboljim superligaškim fudbalerima i oprobaju se u ulozi menadžera svojih ekipa.

Strana firma je angažovana da se na najbolji način realizuje ovaj projekat.

- Napravili smo sporazum sa jednom firmom iz Izraela koja će raditi oficijelnu igricu menadžer za našu ligu, gde ce biti više prostora za makreting kroz tu igricu. "Fantazi" igrica Superliga biće aktivna od juna meseca. Kreiramo i radimo u smeru da pokušamo da pravimo male korake i da otvaramo nove poslove koji su u interesu obe lige (Superlige i Prve lige Srbije, prim. aut) - otkriva za Telegraf generalni seretar Superlige Darko Ramovš.

VIDEO - Provokativna izjava iz Niša posle izvlačenja Partizana u polufinalu Kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA