≫ 

Kramarić besramno ukrao saigraču gol i het-trik da bi postao najbolji strelac u istoriji Hofenhajma! (FOTO)

Možda igrači kažu da im lične statistike nisu bitne, ali je potez Andreja Kramarića pokazao da je to daleko od iskrene tvrdnje

  • 4

Fudbaleri Hofenhajma pobedili su Bajer Leverkuzen u meču 27. kola Bundeslige sa 4:1, ali je meč obeležila jedna neobična scena.

Hrvatski internacionalac Andrej Kramarić je postao najbolji strelac u istoriji Hofenhajma sa 47 golova, ali je do toga došao poprilično nesportskim potezom.

Njegova ekipa je do 79. minuta već vodila 3:1, odlično je igrao Alžirac Išak Belfodil i već do tog trenutka je dao dva gola. U 79. minutu je u kontri munjevito istrčao po levoj strani i sam šutirao i pogodio gol Bajera i treći put.

Ili bi bar tako bilo da Kramarić nije na gol liniji dotakao loptu tek toliko da njemu bude pripisan ovaj pogodak.

U blizini nije bilo nikoga ko bi mogao da ugrozi loptu na putu do mreže, pa većina opravdanja za postupak Kramarića pada u vodu. On je sa 47 golova nadmašio Sejada Salihovića koji ima gol manje, a na trećem mestu liste strelaca je Vedad Ibišević.

BT Sport je ovakav potez ocenio kao besraman, doduše u komičnoj noti.

VIDEO - Ovako navijači Hrvatske pevaju himnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • normalno

    30. mart 2019 | 08:22

    Ocekivano..uz rijec hrvat nikada nije moglo da ide opostenje..nesto kao kod srba kad se kaze zvezda..asocijacija je na neposteno , lopovluk kradja itd..na zalost to su nepobiten cinjenice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA