≫ 

Savo Milošević spreman za debi u Kruševcu, skenirao je najveću boljku: Psihološko stanje ekipe je najveći problem! (VIDEO)

Može li Partizan da krene malo boljim putem?

  • 3

Fudbaleri Partizana gostuju kruševačkom Napretku u nedelju od 17 časova, što će biti trenerski debi Savu Miloševiću.

Nekadašnji golgeter Partizana je sada preuzeo trenersko mesto u teškim trenucima, ekipa u Superligi ima niz od četiri meča bez pobede, od toga su tri poraza i remi.

- Treba da prođe još dosta vremena da bih na neke stvari mogao konkretno da odgovorim, u najkraćem, veliki broj infromacija sam imao pre nego što sam zvanično preuzeo tim. U ovih par dana sam iskoristio priliku da kroz trening neke stvari potvrdim ili demantujem. U razgovorima sa štabom i ljudima iz kluba sam se informisao o stanju ekipe.

- Najveći problem je psihološko stanje ekipe. Uslovljeno je to situacijom van terena, oko njih, samim rezultatima u poslednje vreme. U svim drugim stvarima stanje je bolje, to me raduje, bolje nego što sam očekivao. Bez obzira na poteškoće - dodao je Milošević, uz osvrt na kadrovske probleme.

- Miletić ne može da igra, Svetozar Marković, imamo još par manjih problema. Dobro poznajem Napredak, igrali smo Kup, prošle godine sam gledao više mečeva i delovali su dobro. U poslednje vreme ne stoje dobro i to mi je čudno, očekivao sam  više. Sve  to pada u vodu, probam uvek da se stavim u kožu onih protiv kojih se borim. Oni će imati jak motiv protiv Partizana.

Oprostio se Milošević i od Nebojše Kosovića, koji će preći u Astanu.

- Mogu samo da mu poželim sve najbolje u karijeri, bio je od igrača koji su u predstavljali kvalitet Partizana. Biće promena u narednom periodu. Ima igrača koji mogu da odgovore onome što želimo.

Milošević nije imao veliki problem da detaljno skenira igrače.

- Ne zaboravite da ja većinu znam godinama, neke decenijama. Nisam očekivao probleme, samo ljudsku reakciju. Mi kao štab očekujemo reakciju, ne možemo u toku noći promeniti stvari na prekidač, nemoguće je. Dobro je što ćemo brzo detektovati probleme i imati uvid. Ulazimo u period kada ćemo imati sedam dana do utakmice. Neke stvari biramo, neke ne.

VIDEO - Kako je Aleks Ferguson ubedio Miloševića da bude trener

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    30. mart 2019 | 14:18

    Лепо би било да ти Косан покаже знање и искуство, и да у свом првом поразу изведеш закључке где си погрешио. Ајде, Крушевац👍

  • Boske100

    30. mart 2019 | 15:17

    Ma nije valjda 🤣🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • vuk

    30. mart 2019 | 19:15

    svuda bio vanredna nula posle fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA