Partizan zvanično ostao bez veziste, Milošević poručio: Znao sam za to pre tri dana!

Kosović oblači žuto-crni dres Kairata

  • 3

Partizan je u subotu i zvanično ostao bez veziste Nebojše Kosovića koji je napustio Humsku i potpisao na dve godine za kazahstanski Kairat!

Telegraf je u petak veče prvi javio da je crnogorski reprezentativac na korak od odlaska u Almati, a potvrda je stigla samo dan ranije. Cena transfera nije poznata, mada je naš portal već istakao da će crno-beli zaraditi oko 500.000 evra.

A da je Kosović spakovao kofere potvrdio je i trener Partizana Savo Milošević.

- Znao sam za to i pre tri dana, a završeno je danas. Sa moje strane mogu samo da mu poželim sve najbolje u karijeri. Sigurno da je bio jedan od igrača koji su predstavljali kvalitet u igri Partizana, ali jasno je da će biti promena, posebno u junu. Ovo je nešto što je počelo i moramo to da prihvatimo. Imamo igrače koji mogu tu da odgovore dok ne nađemo nova rešenja - jasna je bio novopečeni trener vicešampiona Srbije.

Inače, prelazni rok u Kazahstanu traje do ponedeljka u ponoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    30. mart 2019 | 17:07

    Počeli pacovi da beže sa broda

  • Rola

    30. mart 2019 | 18:03

    Hvala bogu prvi odlazi kada će i ostale bombe reprezentativci Crne Gore da odu. Sretan im put a Partizan da dovede neafirmisane ne bombe nego igrače pa da krenemo od nule. Normalno uprava i Ilijev napolje.

  • x-XpLoSiivE-x

    30. mart 2019 | 21:25

    Karijera u uspunu haha cuj u kairat.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA