Stadion nam je kao WC šolja, sramota nas kad ugostimo nekog i muka nam je da se o Napulju priča samo u smislu pištolja, mafije i Gamore!

De Laurentis bez dlake na jeziku objasnio šta je potrebno Napolitancima

  • 7

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis rekao je da je stadionu San Paolo potrebna temeljna rekonstrukcija i uporedio ga sa WC šoljom.

Stadion Napolija je izgrađen 1959. godine i do sada je prošao nekoliko loših procesa renoviranja, a jedan je i sada u toku.

- Hoćemo da dovedemo San Paolo na evropski nivo, jer sebe vidimo kao redovne učesnike već godinama i ne bi trebalo da se stidimo da dočekujemo timove na svom stadionu - rekao je De Laurentis novinarima u Italiji i nastavio:

- San Paolo u eri Dijega Maradone je bio identičan kao i ovaj sada. Primetili smo razliku u odnosu na druge stadione počev od onih gde su primenjivana stroga pravila Margaret Tačer tokom osamdesetih godina.

De Laurentis pred utakmicu Lige Evrope sa Arsenalom 11. aprila, kaže da su samo Todbždije u Emirejts uložile 350 miliona funti.

- Od prvog dana u Napoliju hteo sam da promenim stadion sa arhitektom koji je projektovao Hotel Galiju u Milanu, ali me je gradonačelnik Napulja nazvao ludim.

Što bih bio lud? Mogao bih da izgradim oblakoder bilo gde oko Napulja i o tome bi se pričalo u svetu. Ljudi su umorni od togqa da slušaju o Napulju samo u smislu pištolja, mafije i Gamore - kaže predsednik Napolija.

VIDEO - Predsednik Napolija ishvalio Zvezdu i pomenuo Marakanu: Ona je kao gladijatorska Arena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    30. mart 2019 | 17:19

    Јел видео он лавор на шта личи и какав је то терен?

  • Mihailović

    2. april 2019 | 08:47

    Kakva je kod njega wc šolja, kod mene je stalno čista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA