≫ 

Najčudniji gol Mesija iz "slobodnjaka", pa egzekucija za slom gradskog rivala: Argentinac 10. uzastopnu sezonu dao "40+" golova! (VIDEO)

Doiminira lider Barse, rešio je još jednu utakmicu

  • 2

Lionel Mesi nastavio je da maltretira gradskog rivala Espanjol, sa dva gola u novom derbiju rešio je utakmicu na "Kamp Nou" (2:0) i pogurao Barsu još jedan trokorak ka tituli.

Argentinac je nastavio da pomera granice, sa današnjim datumom sebe je etiketirao još jednim teško pojmljivim ostvarenjem: ovo mu je deseta uzastopna sezona da je postigao 40 i više golova!

Spektakularan igrač!

Poklonili su se navijači Barse genijalcu u povoju drugog poluvremena, posle 0:0 nakon 45 minuta, nakon što se izborio za slobodan udarac na samoj ivici kaznenog prostora. Bila je to savršena prilika da matira iskusnog Dijega Lopesa, a to je uradio uz pomoć rivala.

Gađao je Mesi preko "zida", samo je "bocnuo" loptu koja je, činilo se, bila u domašaju golmana Espanjola, međutim negde na gol-liniji isprečio se defanzivac gostiju i nespretnim udarcem glavom je presumerio u mrežu, potpuno zbunio i obesmislio intervenciju svog golmana.

Iako je u pitanju bio autogol, pogodak je pripisan Argentincu.

Foto: Tanjug/AP

Kod drugog gola nije se postavljalo pitanje egzekutora, Mesi je bio neumoljiv u akciji koja je bila kao stvorena za njega. Stigao mu je pas sa levog krila, Argentinac je bio u trku i preciznim udarcem još jednom pogodio mrežu rivala.

Velikih 13 bodova sada je Barsa pobegla prvom pratiocu Atletiku, titula skoro da je "overena", pa se polako u tabpru prvaka može hladiti šampanjac za proslavu novog trofeja.

Primera, 29. kolo

Hetafe - Leganes 0:2

(Santos 50, Huanfran 83)

Barselona - Espanjol 2:0

(Mesi 71, 89)

Selta - Viljareal 3:2

(Aspas 50, 86, Gomez 71 - Ekambi 11, Pedrasa 16)

Alaves - Atletiko Madrid 0:4

(Saul 5, Kosta 11, Morata 59, Partej 84)

nedelja

Levante - Eibar 12.00

Rajo Valjekano - Betis 14.00

Sevilja - Valensija 16.15

Valjadolid - Real Sosijedad 18.30

Real Madrid - Ueska 20.45

odigrano u petak:

Đirona - Atletik Bilbao 1:2

(Stuani 37 - Vilijams 53, Garsija 59)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA