≫ 

Cela država vidi da sudije greše namerno, uvek je tako kad igramo protiv velikih: Kosanović oštro po superligaškoj nepravdi (VIDEO)

"Bez dlake" na jeziku trener Kruševljana i ovog puta, nakon velike pobede nad Partizanom

  • 17

Uzbudljiv duel pod Bagdalom između Napretka i Partizana pripao je Kruševljanima, bilo je svega u Lazarevom gradu, pa i spornih sudijskih odluka na koje nije mogao da oćuti iskusni trener domaćeg tima Milorad Kosanović.

Sudija Anđelovski je na asistenciju mahača poništio regularan gol "Čarapana" na 1:0 što je izazvalo gnev u taboru Napretka.

- Mnogo je teško igrati protiv Partizana ili protiv Zvezde ili protiv timova koji su u vrhu tabele, ako imate protiv sebe sve. A mi smo i danas imali, kao i svaki put, sve protiv sebe - jasna je bila aluzija Kosanovića na neke sudijske odluke sad i ranije.

Konstatno se žalilo na suđenje trener Napretka, u jednom trenutku čak napustio teren i pre isteka prvog dela igre, a objasnio je i zbog čega:

- Otišao sam da ne bih vikao, da ne bih nešto rekao. Jer oni samo mene kažnjavaju. Cela Srbija vidi su sudije pogrešile, ali ne samo da su pogrešile, nego su to namerne greške. I njima se ne dešava ništa, a mene udaraju po džepu kao da radim u Bundesligi. Zato sam otišao.

Napredak je, u skladu sa imenom, prikazao napredak u igri.

- Raduje me, konačno smo dobili vremena da radimo malo ozbiljnije i osetilo se, pogotovo u prvih 45 minuta, neke nazanke igre, koje igrači polako usvajaju. Odigrali smo to prvo poluvreme jako dobro, dali gol, šteta što nismo dali drugi, a imali smo ga.

VIDEO: Poslušajte i izjavu Sava Miloševića nakon utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA