≫ 

Suze lile kao kiša, Buenos Ajres gori: Rasing osvojio titulu u Argentini i pokrenuo ludo slavlje (VIDEO)

Mnogi su plakali od sreće

  • 0

Fudbaleri Rasinga osvojili su 9. pehar prvaka Argentine, pošto su remizirali sa 1:1 protiv Tigrea.

Ovo je druga titula u poslednjih pet godina za Rasing, a kumovao je i rezultat Defense, koja je takođe remizirala, sa 1:1 protiv Uniona de Santa Fea.

Rasing je bacio navijače prvo u trans golom Solarija u 58. minutu, a u 94. je bezbolan bio pogodak Rodrigeza za izjednačenje.

Foto: Tanjug/AP

Boka je ostala na trećem mestu, River je četvrti, a zanimljivo je da će u poslednjem kolu Rasing da se suoči sa drugoplasiranim timom.

Foto: Tanjug/AP

Teško da je mogao da se zamisli slađi okršaj za proslavu titule, a ponosan je bio trener Eduardo Kudet, kome je ovo prvi pehar u karijeri, posle dva poraza u Kupu Argentine, dok je vodio Rosario Central.

Foto: Tanjug/AP

- Zaslužili smo da budemo prvaci Argentine jer smo prvo mesto držali od četvrtog kola - podsetio je on, a Rasing ima i najboljeg strelca lige, u pitanju je Liča Lopez, koji je 17 puta tresao mrežu.

Kakva strast u Argentini vlada, jasno je još jednom, dovoljno je pogledati slavlje i suze Matijasa Zaraća, koji se rasplakao pred TV kamera, a titulu je posvetio porodici.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Argentinska policija ispaljuje gumene metke na podivljale navijače Rivera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA