Pođi u Republiku Srpsku, majmune jedan: Izveštaj sa fudbalskog meča potresao Hrvatsku (FOTO)

U pitanju je 3. NHL - grupa jug

  • 4

Hrvatski mediji, pre svega Index.hr, donosi zanimljivu priču sa tamošnjih niželigaških terena!

U pitanju je detalj sa meča Splitsko-dalmatinske lige između ekipe Postire Sardi i Mladosti Proložac, koja se završila pobedom domaćina 2:0, a koji je vezan za sve ono što je pisalo u zapisniku.

Zabeležen je veliki broj psovki, kao i ona upućena delegatu: Pođi u Republiku Srpsku, majmune jedan!

U izvešatju se navodi:

- Organizacija utakmice prema propozicijama za ovaj rang takmičenja. Sportske identifikacije obe ekipe, kao i licence oba trenera, uredne. Postignuti golovi regularni. Opomene opravdano dodeljene, kao i isključenja. U 5. minutu teško se povredio domaći igrač Joško Radošević (pukla ključna kost). Prekid je trajao pet minuta. U 66. minutu udaren je u levo uvo drugi pomoćni sudija sa tribina nekim predmetom, a povredad nije vidljiva. Nakon prekida u trajanju od osam minuta, pošto se pomoćni sudija nije osećao spremnim da može nastaviti utakmicu, njegovu dužnost preuzeo je četvrti sudija u 52. minuti.

- Opravdano je isključen gostujući trener Ante Knezović koji je demonstrativno ušao na teren, bacio jaknu na travu i vređao glavnog sudiju (j*bemti Isusa i Gospu) nakon čega je otišao na tribine. U 98. minutu isključen je domaći trener Nenad Bilić zbog vređanja delegata ('đubre jedno') i drugog pomoćnog sudije ('što te nije ubilo to što te pogodilo').

- Posle utakmice u službenim prostorijama obratio se delegatu rečima: 'Pođi u Republiku Srpsku, majmune jedan'. U 89. minutu zbog druge javne opomene opravdano je isključen gostujući igrač Mate Grabovac. Utakmica je uredno prijavljena PP Brač i nisu primećeni celu utakmicu da su bili ni minut prisutni. Doček i ispraćaj gostiju korektan. O suđenju sledi izveštaj. CD će se dostaviti u utorak u Savez - piše na priloženoj hartiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meca

    1. april 2019 | 21:11

    Balkan je ovo. Prostakluk I agresivnost na svakom koraku.

  • ortodox RS

    1. april 2019 | 22:23

    Opet fina Hrvataka gospoda bas im se ne da sakriti ta agresivnost i mrznja prema Srbima.

  • Cika Velja

    1. april 2019 | 22:57

    Nas i Hrvate u medjusobnim odnosima bas ceka lepa buducnost?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA