≫ 

Neviđen skandal u srpskom fudbalu: Igrač davio sudiju, drugi mu oteo kartone, policija uzimala izjave posle prekida meča!

Burno je bilo na poslednjem meču Beogradske lige, i to u derbiju začelja

  • 21

Svačega smo se nagledali u srpskom fudbalu, a sada nas je dočekalo novo iznenađenje u duelu OFK Budućnost Dudovica - Rušanj.

Domaćini su slavili sa 2:1 u 1. Beogradskoj ligi, grupi B, a glavni sudija Nemanja Rosić našao se u centru pažnje prekidom meča u 72. minutu.

Tada je dao četiri crvena kartona gostima, Zafiroviću, Popoviću, Spasojeviću i Pavićeviću, što je revoltiralo goste, koji su priložili žalbu FSB-u.

- Ništa nije slutilo da će ovako da se okonča interesantan duel. Rano smo stekli dva gola prednosti, propustili još nekoliko prilika, pa su gosti smanjili. U nastavku smo imali još prilika i da smo postigli još jedan gol, verujem da ne bi došlo do prekida. Sudija je posle prigovora Zafiroviću pokazao crveni karton, potom su ga opkolili ostali, video sam da su mu kartoni ispali. Kad je odsvirao kraj, odveli smo ga u svlačionicu i nije bilo više incidenata - kaže za Sportski žurnal Dejan Milinković, predsednik Budućnosti.

Delegat je u protokolu napisao da je ponašanje igrača korektno do 72. minuta.

- Ništa nije ukazivalo da će doći do prekida. Prilikom izlaska bilo je pretnji, ali ne i fizičkog napada na službena lica. Policija je bila prisutna i uzela je izjave sudije, a predate su samo tri prijave isključenih, samo broj šest nije hteo da se izjasni o isključenju.

Za Nikolu Zafirovića je navedeno da se vulgarno ponašao prema sudiji, Popović se uneo u lice arbitru, a Spasojević mu je oduzeo kartone. U protokolu je napisano da je Pavićević uhvatio sudiju za vrat.

VIDEO - Protest fudbalera Dinama u centru Vranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Filipović

    2. april 2019 | 12:01

    Skandal je samo to što FK Rušanj nije isključen iz takmičenja davnih dana!! Podrška za legendarnog Rosketa!!!!💪🏻

  • Mali Rile

    2. april 2019 | 13:17

    Podrška za mladje kolege, mada ja sam sa više liste, mene to ne zanima...

  • Slavko Misic

    2. april 2019 | 11:53

    VELIKI NEMANJA ! ! !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA