Golom rešio veliki derbi u Bosni, pa poručio: Sergej Milinković Savić mi je među prvima čestitao!

Napadač Zrinjskog otkrio da mu je popularni SMS veliki prijatelj

  • 4

Već smo pisali o tome da je Staniša Mandić, nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije i strelac gola u finalu Svetskog prvenstva, rešio veliki derbi u Bosni i Hercegovini između Sarajeva i Zrinjskog (0:1).

Mandić je bio strelac jedinog gola na meču početkom drugog poluvremena i na taj način je tim iz Mostara apsolutno vratio u igru za titulu.

Tri dana kasnije, dao je intervju za SportSport.ba gde je otkrio da je veliki prijatelj sa Sergejem Milinkovićem Savićem i da mu je on među prvima čestitao na golu.

- Znamo se od 13. godine, još dok smo bili klinci. Dok smo igrali u Vojvodini, bili smo nerazdvojni sve do mog prelaska u Rad. Opet smo zajedno zaigrali u mladim selekcijama Srbije, gde smo bili cimeri i intezivno se družili. Vremenom sam upoznao i njegovu porodicu, postali smo pravi prijatelji. Jako često se čujemo - rekao je Mandić i dodao:

- Među prvima mi je čestitao na pobedničkom golu na Koševu i rekao mi: „Brate, ti si rešio svoj derbi sa Sarajevom a ja ću svoj s Interom“, a obećanje je ispunio jer je upravo njegov gol rešio taj veliki talijanski derbi. Sjajan momak i igrač koji ima ovu igru u malom prstu i ne brinem za njega i njegovu budućnost koja će, siguran sam, biti sjajna.

Mandić slavi gol u dresu Srbije, pored njega su Antonov i Sergej Foto: Tanjug/AP

Osvrnuo se Mandić i na to što je promenio nacionalne boje, odnosno ostavio dres Srbije i obukao onaj Crne Gore.

-To je bio čisto sportski motiv. Samo mesec dana nakon titule na SP prestao sam dobijati pozive za reprezentaciju kojoj sam u protekle četiri godine dao sve od sebe. Zaista sam davao svoj maksimum za Srbiju. Naši treneri su nakon titule otišli u Ameriku i znao sam da će sve biti drugačije kada Veljko Paunović i Marko Mitrović odu. Bilo mi je jako teško, samo mesec dana nakon titule da ne dobijem poziv. Pa moglo se, barem iz poštovanja prema onom što smo napravili - rekao je napadač Zrinjskog i nastavio:

- Pričale su se svakakve gluposti po medijima, tipa kako nemam minutažu u klubu. Pa i da nisam imao, nakon samo mesec dana sam trebao dobiti poziv. Tada je usledio kontakt i poziv od reprezentacije Crne Gore, a kako sam ja rođen u Herceg Novom, nisam se puno premišljao oko toga tako da to nije baš tako komplikovana priča kao što se predstavljalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka

    2. april 2019 | 20:24

    A što nisi igrao za CG u mlađim kategorijama???

  • Masa

    2. april 2019 | 20:58

    Zar ovaj decko nije donio Srbiji jedinu titulu svetskog prvaka bez obzira sto je mladja katevorija na sam navijala i plakala kao da je prvenstvo A selekcija.. A sta onda sledi svi ga zaborave otiso je tamo gdje su ga zvali. Manda samo ti igraj a zlobnici neka crknu . Srecno decko ipak si ti veci od svih njih .

  • CRNI

    2. april 2019 | 20:12

    Stanisa, ubedi Sergeja da predje u Zrinski. Sto da ne, premije su redovne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA