≫ 

Savić dao prvi gol u dresu Crvene zvezde! Kapiten bio hladnokrvan u petercu, a onda burno proslavio sa saigračima! (VIDEO)

Ispunila mu se velika želja, ostaju još dupla kruna i treća zvezdica na dresu

  • 5

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić postigao je prvi gol u dresu crveno-belih iako je sa prekidima u klubu bio od 2007. do 2010, a onda i od 2017. godine naovamo.

Savić je zatresao mrežu u 11. minutu meča Zvezde i Bačke u meču 29. kola Superlige i  u svom 74. zvaničnom meču za tim prvaka Srbije. On je posle kornera i neuseplog centaršuta ostao na petercu, sačekao je lošu reakciju i ispucavanje Gojkovića.

Vujadinu se lopta odbila, a Zvezdin kapiten je smireno primio desnom i šutirao levicom pored  golmana Bačke Bojana Zogovića.

Savić je do sada postizao golove na pripremama, jednom je zatresao i mrežu Dinama iz Vranja, ali taj pogodak nije priznat.

- Ne bih podneo da odem iz Zvezde, a da ne budem tu kada osvojimo titulu i kada nam se pripiše treća zvezdica na grbu. Želim da ostanem da uzmem duplu krunu, da upišem zvezdicu i da konačno dam gol. Nisam nikada dao gol za Zvezdu na zvaničnim utakmicama, dao sam ga na pripremama, a i protiv Dinama iz Vranja, koji je nepravedno poništen zbog nepostojećeg ofsajda. Želim to da ispravim sada i nadam se da ću uspeti - rekao je pre dva meseca Savić u razgovoru za Telegraf.

VIDEO - Zvezda povela u Bačkoj već u 6. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA