Ronaldo: Zidan zna kako da se nosi sa sujetama igrača i inteligentan je

Portugalac misli da će novi-stari trener doneti Real Madridu dobre stvari

  • 0

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je da se divi kako njegov bivši trener Zinedin Zidan vodi ekipu.

Ronaldo je letos prešao iz Reala u Juventus za 100 miliona evra, odmah po odlasku Zidana, koji se prošlog meseca odlučio na povratak u Kraljevski klub.

- Zinedin inteligentno upravlja timom. Svaki igrač u Realu želi da igra stalno i sa pozicije trenera nije lako da se odlučuje. On zna da se nosi sa tim i sa mnogo drugim stvarima - rekao je Ronaldo za RMC Sport.

Njih dvojica su u Realu sarađivali od 2016. do 2018. godine kada su osvojili tri uzastopna trofeja Lige šampiona, s tim da je Zidan u periodu od 2010. do 2014. bio i pomoćni trener.

Real je pre povratka Zidana izgubio svaku šansu za osvoji trofej do kraja sezone, za razliku od Juventusa jer je na dobrom putu da obrani Skudeto i pored toga igra u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Ajaksa.

Da podsetimo, upravo je Ajaks eliminisao Real iz Madrida u osmini finala LŠ sjajnim preokretom 4:1, nakon poraza 1:2 u prvom meču. Ronaldo je put do četvrtfinala Juventusu prokrčio het-trikom protiv Atletiko Madrida.

VIDEO - Ronaldo o utakmici sa Srbijom: Osim penala nisu imali ništa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA